Anna palautetta, me kuuntelemme!

8.9.2015

Parantaaksemme palvelujamme entisestään olemme avanneet uusia sähköisiä kanavia, jota kautta jäsenet voivat helposti osallistua toiminnan kehittämiseen. Samalla haluamme kannustaa jäseniä ja sidosryhmiämme avoimeen keskusteluun eri teemoista.

Paranna.fi -palvelussa on tarjolla erilaisia teemakeskusteluja, joihin voi osallistua jäsenten lisäksi kaikki asiasta kiinnostuneet. Tällä hetkellä keskustelun aiheina ovat mm.jäsenedut ja -tapahtumat sekä lisä- ja jatkokoulutus. Yhteiskunnallista keskustelua herättelemme myös aiheella uuden ajan ammattiliitto. Keskustelut löydät osoitteesta tral.paranna.fi!

Kuinka onnistuimme? Kerro kokemuksesi ja teet palvelustamme entistäkin parempaa!

Teemme​ jatkuvasti työtä palvelujen ja etujen kehittämiseksi, jotta saisit liitolta juuri sellaista palvelua, jota haluat ja koet tarvitsevasi. Suoraa palautetta toiminnastamme voit antaa uuden palautekanavamme kautta osoitteessa https://my.surveypal.com/TRAL_palautekanava.

Lisäksi palautetta voi lähettää meille mitä tahansa liiton toimintaan liittyvää aihetta koskien nettisivujemme perinteisen palautelomakkeen kautta.

Tule mukaan kehittämään omaa liittoasi näköiseksesi!