Etsimme asiantuntijaa vaikuttamisyksikköömme

24.5.2021

Etsimme Pasilan toimistollemme

asiantuntijaa

vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan vaikuttamisyksikköämme. Tulevan asiantuntijamme vastuulla on yksityisen sektorin toimialakohtainen edunvalvonta, toiminnan kehittäminen sekä alan henkilöstöedustajien tukeminen. Työhön sisältyy myös jäsenistön neuvontaa ja kouluttamista, jäsentilaisuuksiin ja erilaisiin hankkeisiin sekä työryhmiin osallistumista.

Asiantuntijamme on kokenut toimija työmarkkinakentällä ja haluaa toimia jäsenistömme etujen ajajana. Tehtävässään menestyäkseen hän hallitsee laajoja asiakokonaisuuksia ja osaa tuottaa tehtäviinsä liittyviä sisältöjä. Asiantuntijamme ei vierasta esiintymistä eri tilanteissa ja vuorovaikutus jäsentemme sekä sidosrymien kanssa on mieluisaa. Ajoittain tiiviin työtahdin keskellä hänellä on kyky johtaa itseään ja on valmis toteuttamaan suunnitelmia myös käytännön tasolla.

Etsimältämme asiantuntijalta löytyy

  • reipasta otetta ja asennetta
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti
  • halua kehittää toimintaamme ja kehittyä tehtävässään
  • kokemusta työmarkkina- ja järjestötoiminnasta sekä järjestökentän tuntemusta
  • hyviä vuorovaikutus-, esiintymis- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä verkostoitua
  • matkustusvalmiutta kotimaassa sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin
  • kielitaitoa
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Tarjoamme asiantuntijalle mukavan työyhteisön, monipuoliset tehtävät kasvavassa palkansaajajärjestössä sekä mahdollisuuden kehittyä edunvalvontatyön ammattilaisena. Meillä on hyvät etätyömahdollisuudet ja kilpailukykyiset muut työsuhteen ehdot. Tehtävä on vakituinen ja aloitus sopimuksen mukaan.

Odotamme innokkaasti saavamme työhakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 7.6.2021 kello 12.00 mennessä sähköpostitse ville-veikko.rantamaula@tradenomi.fi. Haastattelut käynnistyvät viikolla 23.

Lisätietoja tehtävästä 31.5. klo 09-17 ja 1.6. klo 12-17 antaa edunvalvontajohtaja Ville-Veikko Rantamaula.

Tule osaksi menestystarinaamme!

Ville-Veikko Rantamaula

Edunvalvontajohtaja

040 832 6682

ville-veikko.rantamaula@tradenomi.fi