Etsimme joukkoomme asiamiestä!

17.2.2015

Haemme Pasilan toimistoomme
Asiamiestä

Etsimme asiamiestä edunvalvontayksikköömme vastaamaan liiton järjestö- ja kenttätoiminnasta sekä sen kehittämisestä. Etsimämme henkilö kykenee luomaan uudenlaisia aluevaikuttamisen ja –toiminnan malleja, esimerkiksi virtuaalimaailmassa. Tehtäviin sisältyy aluetoiminnan koordinointi sekä tiivis vuoropuhelu ja toiminnan sparraus aluetoimijoidemme kanssa. Asiamies suunnittelee ja toteuttaa tapahtumia sekä koulutuksia yhteistyössä alueverkostojemme ja muiden asiantuntijoidemme kanssa. Lisäksi työhön kuuluu erilaisia jäsenhankintaan ja -pitoon liittyviä tehtäviä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme

  • Halua toimia järjestötyössä jäsenten etujen ajajana
  • Hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä kykyä verkostoitua
  • Matkustusvalmiutta kotimaassa sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin
  • Arvostamme tradenomitutkintoa sekä aiempaa kokemusta järjestötyöstä

Tarjoamme valittavalle henkilölle haasteelliset ja monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä järjestötyön ammattilaisena sekä kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Asiamiehen tehtävä on vakituinen ja toivomme uuden asiamiehen aloittavan sopimuksen mukaan kevään 2015 aikana.

Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 2.3.2015 kello 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ville-veikko.rantamaula@tral.fi. Merkitsethän viitteeksi otsikkokenttään ”Asiamies”.

Lisätietoja tehtävästä antaa edunvalvontayksikönjohtaja Ville-Veikko Rantamaula, puhelimitse saat lisätietoja 2.3.2015 klo 10.00-15.30 välisenä aikana.
--