Etsimme joukkoomme lakiasiainjohtajaa

4.11.2022

Tunnetko paloa työelämään ja sopimustoimintaan? Onko työoikeus lempilajisi? Haluatko olla etulinjassa kehittämässä työelämän lainsäädäntöä? Tulisitko sinä kanssamme rakentamaan maailman parasta työelämää jäsenillemme?
 

Nykyisen lakiasiainjohtajan siirtyessä uusiin haasteisiin
etsimme joukkoomme kokenutta lakiasiainjohtajaa

Tehtävässäsi vastaat jäsenillemme tarjottavien lakipalvelujen, palkka- ja työttömyysturvaneuvonnan toteuttamisesta ja niiden kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Osallistut myös itse päivittäiseen työsuhdeneuvontaamme sekä työoikeudellisten riita-asioiden hoitamiseen. Toimit edustajanamme sisäisissä ja ulkoisissa työryhmissä, koulutat jäseniämme ja osallistut juridisena asiantuntijana vaikuttamistyöhömme.

Osaat innostaa muita ja positiivisella asenteellasi autat tiimiäsi menestymään työssään. Olet johtoryhmämme jäsen, missä roolissa osallistut koko työyhteisömme kehittämiseen ja konsultoit HR-asioissa ylintä johtoamme. Omaat hyvät vuorovaikutus- sekä viestintätaidot ja kykenet tuottamaan sisältöä kanaviimme vastuualueesi aiheista.

Olet kokenut työoikeuden osaaja ja sinulla on oikeustieteellinen koulutus. Sinulla on näyttöä vastaavassa tehtävässä työskentelystä ja hallitset myös työehtosopimusjuridiikkaa. Edelläkävijänä etsit jatkuvasti uudenlaisia ratkaisuja työelämän haastaviin kysymyksiin ja toimintamalleihin. Olet oma-aloitteinen, osaat priorisoida ja langat pysyvät käsissäsi kiireenkin keskellä.

Arvostamme yhdistyslainsäädännön ja työttömyysturvajärjestelmän tuntemusta, kielitaitoa sekä halua oppia lisää jäsenistömme työelämäkysymyksistä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan kasvavassa järjestössä ja innostavan työilmapiirin. Meillä on hyvät etätyömahdollisuudet ja kilpailukykyiset muut työsuhteen ehdot. Työskentelet laki- ja palkkatiimimme vetäjänä. Tehtävä on vakituinen ja aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Vapaamuotoisia hakemuksia palkkatoiveen kera odotamme viimeistään 27.11.2022 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sari.niemi@tradenomi.fi. Merkitsethän viestin otsikoksi "lakiasiainjohtaja"

Lisätietoja antaa toiminnanjohtajamme Sari Niemi, tavoitat hänet puhelimitse 10.11. klo 14-16, 17.11. klo 14-16 ja 24.11. klo 14-16.


Strategiamme löydät täältä ja lisätietoja lakipalveluistamme täältä.

Sari Niemi

Toiminnanjohtaja

050 562 4869

sari.niemi@tradenomi.fi