Kunnon työn päivää vietetään 7.10.

25.9.2015

Kunnon työn päivänä 7. lokakuuta juhlitaan hyvää työelämää ja mahdollisuutta vaikuttaa sen kehittämiseen. Päivää vietetään maailmanlaajuisesti lähes kuudessakymmenessä maassa. Ympäri maata järjestetään silloin kymmeniä tapahtumia, joissa kunnon työn teemaan tartutaan eri näkökulmista. Yksittäisiä ihmisiä kannustetaan mukaan tuomaan positiivista henkeä työpaikoille kiittämällä julkisesti työkavereita. Kiitä silloin työkaveriasi, vietä reilu kahvitauko tai järjestä tempaus kunnon työn puolesta!

Työpaikkasi voi osallistua Kunnon työn päivään esimerkiksi palkitsemalla porukan piristäjän, järjestämällä lounasdiskon tai päästelemällä höyryjä yhteisessä hikijumpassa. Lue lisää esimerkkejä ja ilmoita työpaikkasi mukaan Kunnon työn päivän nettisivuilla.

Teemapäivän viettoa koordinoivat Suomessa Akava, SAK ja STTK sekä Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK. Sen taustalla on ay-liikkeen maailmanjärjestö ITUC. Tänä vuonna mukana kumppaneina ovat myös työ- ja elinkeinoministeriön Työelämä 2020 -hanke sekä sen yritysverkostot.