Maksa jäsenmaksu MobilePaylla ja voita Gigantin lahjakortti

16.5.2019

Jäsenmaksun maksaminen onnistuu nyt helposti yhdellä pyyhkäisyllä, sillä otimme ensimmäisenä liittona käyttöömme MobilePayn laskutuksessa!

MobilePay kannattaa ottaa käyttöön nyt, sillä kaikki 22.6. mennessä MobilePayn maksutavaksi valinneet osallistuvat viiden Gigantin lahjakortin arvontaan (arvo 100 €). 

Maksutavan voi vaihtaa sähköisessä asioinnissamme ja sen tehtyäsi osallistut automaattisesti arvontaan. Kirjautumiseen tarvitset jäsennumerosi, joka löytyy jäsenkortistasi ja lähettämistämme sähköpostiviesteistä. Oletussalasana on henkilötunnuksesi loppuosa. 

Saat tekstiviestinä tiedon, kun jäsenmaksulaskun voi maksaa MobilePay-sovelluksessa. Laskun maksu käy sovelluksen avulla helposti ja nopeasti.  

Onnea arvontaan!

Etkö ole vielä jäsen?

Jos haluat kuulua Suomen suurimpaan tradenomiyhteisöön, joka on aina askeleen edellä, voit liittyä jäseneksi helposti tästä. Tarjoamme jäsenillemme arvokkaita etuja ja palveluita, niihin pääset tutustumaan tästä


Arvonnan säännöt:

Arvonnan järjestää Tradenomiliitto TRAL. Palkintona on 5 kpl Gigantin lahjakortteja (arvo 100 €). Arvontaan osallistuvat ne Tradenomiliiton jäsenet, jotka vaihtavat jäsenmaksun maksutavaksi MobilePayn sähköisessä asiointipalvelussa viimeistään 22.6.2019. Voittajat arvotaan 24.6.2019 ja heille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Tradenomiliiton henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun.