Rahoitusalan sovittelu jatkuu 16.1.2018

11.1.2018

Rahoitusala sovittelua jatkettiin valtakunnansovittelijan johdolla 11.1. ja seuraavan kerran sitä jatketaan seuraavan kerran tiistaina 16.1.2018 klo 12. Uusia lakonuhkia ei ole ilmoitettu.

- Näkemyseroja on vielä paljon ja keskeiset kiistakysymykset ovat avoinna. Tapaaminen sujui kuitenkin rakentavassa hengessä. Teemme nyt taustatyötä ja sovittelua jatketaan ensi viikolla, Helle sanoo.

Tapaamiseen osallistuivat rahoitusalan työehtosopimuksen osapuolet Ammattiliitto Pro ry, Ammattiliitto Nousu ry, Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry sekä Finanssiala ry/Palvelualojen työnantajat Palta ry. Työriidan keskiössä on rahoitusalalla viikonloppuna tehtävä työ ja sen ehdot. Myös palkkaratkaisu sekä useita tekstikysymyksiä on avoinna.


Ylemmät Toimihenkilöt YTN on Akavan yksityisen sektorin neuvottelujärjestö. YTN vastaa Akavan kentässä ylempien toimihenkilöiden sopimus- ja neuvottelutoiminnasta teollisuudessa sekä liike- ja palvelualoilla. YTN:n jäseninä on 19 akavalaista liittoa, joiden kautta se edustaa 170 000 asiantuntijaa ja esimiestä eri toimialoilla. TRAL on YTN:n neljänneksi suurin jäsenliitto. ytn.fi

Taustatietoja rahoitusalan tilanteesta löydät neuvottelujärjestömme Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n sivuilta. Voit myös olla suoraan yhteydessä TRALin asiamies Joonas Kopraan.

 

 

 

Joonas Kopra

Erityisasiantuntija, finanssi- ja kaupan ala

050 407 4876

joonas.kopra@tradenomi.fi