Sinustako kasvot kampanjallemme? Hae 16.9. mennessä!

8.9.2021

Vietämme kuluvana vuonna 25. toimintavuottamme ja haluamme juhlistaa sitä tuomalla esiin tradenomien monipuolista osaamista viestintäkampanjan avulla. Parhaiten tutkinnon arvostuksen kasvattaminen konkretisoituu tradenomien itsensä kautta.

Etsimme nyt jäsenistöstämme innokkaita tradenomeja ja -opiskelijoita, jotka haluaisivat toimia kasvoina kampanjamme materiaaleissa sekä valmisteilla olevassa tutkintoesitteessä ja strategiavideossamme!

Viestintäkampanjassamme nostamme esiin tradenomien monialaista käytännön ja teorian osaamista. Kampanjakasvoiksi valitaan 6-7 tradenomia, jotka ovat esillä kaikissa kampanjamateriaaleissamme valtakunnallisesti omissa sekä muissa markkinointikanavissa. Kukin kampanjakasvo kuvataan työarkensa äärellä ja samalla he jakavat myös oman tarinansa tai työelämäteon, joka kertoo hänen asiantuntijuudestaan. Käytämme kuvia myös valmisteilla olevaan tutkintoesitteeseemme.

Videolla avaamme sitä, mitä yhteisömme tekee, mikä meille on tärkeää ja kuinka tuemme jäsentemme menestystä työelämässä. Tätä varten etsimme yhtä luontevasti esiintyvää henkilöä, jolle tradenomiyhteisön menestys on sydäntä lähellä.

Kampanjakuvaukset toteutetaan viikolla 39 Helsingissä arkipäivisin ja videokuvaukset syys-lokakuun vaihteessa. Yksityiskohtaisemmasta aikataulusta sovitaan kuvauksiin valittavien kanssa tarkemmin. Kustannamme matkakulut ja maksamme pienen palkkion, lisäksi kuvattavat saavat kampanjan osalta kuvat myös omaan käyttöönsä. Hyödynnämme kuvia myös muussa viestinnässämme. Kampanja, esite ja video toteutetaan yhteistyössä Ellun Kanojen kanssa.

Tule mukaan edistämään yhteistä asiaamme ja hae mukaan viimeistään 16.9.2021 klo 16.00 mennessä!

Mukaan voit hakea täyttämällä tämän lomakkeen:

Anu Väätäjä

Viestintäjohtaja, päätoimittaja

050 372 7395

anu.vaataja@tradenomi.fi