Sinustako meille opiskelijatoiminnan asiantuntija?

16.8.2021

Etsimme energistä tradenomia tai loppuvaiheen tradenomiopiskelijaa vahvistamaan opiskelijatoimintaamme! Sinulla on asenne kohdallaan, tunnet entuudestaan opiskelijajärjestötoimintaa ja haluat edistää tradenomiopiskeijoiden asemaa. Otat rohkeasti tilanteet haltuun, et pelkää esiintymistilanteita ja olet tottunut tiimityöskentelyyn.

Asiantuntijamme työtehtäviin sisältyy:

  • Opiskelijatapahtumien ja infotilaisuuksien suunnittelu ja toteuttaminen
  • Ammattikorkeakouluille tarjottavien palvelujemme kehittäminen ja toteuttaminen
  • Opiskelija- ja nuorisotoiminntamme kehittäminen ja palveluiden tuottaminen yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa
  • Jäsenhankintaan ja –pitoon liittyvät monipuoliset tehtävät
  • Jäsenten kouluttaminen ja neuvonta

Odotamme tulevalta asiantuntijaltamme myyntihenkisyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja, organisointikykyä sekä tuntemusta ammattikorkeakoulukentästä ja tradenomitutkinnosta.

Arvostamme kokemusta itsenäisestä päätöksenteosta, sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa sekä kykyä tuottaa sisältöjä omasta vastuualueesta eri kanaviin. Tehtävä edellyttää valmiuksia joustavaan työskentelyyn, ilta- ja viikonlopputöihin sekä matkustamiseen kotimaassa. Tehtävä on vakituinen ja aloitusajankohta sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoisia hakemuksia palkkatoiveen kera odotamme viimeistään viimeistään 29.8.2021 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tomi.kouva@tradenomi.fi. Merkitsethän viestin otsikoksi "opiskelijatoiminnan asiantuntija".

Ensimmäisen kierroksen työhaastattelut käynnistyvät viikolla 35.

Lisätiedot tehtävästä:
Opiskelija- ja nuorisotoiminnan asiantuntija Eemeli Rajala, arkisin klo 9-17 tai asiakaskokemusjohtaja Tomi Kouva, to 19.8. klo 13-15 tai ti 24.8. klo 14-16. Lisätietoa opiskelijatoiminnastamme löydät myös täältä.

Eemeli Rajala

Opiskelija- ja nuorisoasiantuntija, Tradenomiopiskelijoiden toiminnanjohtaja

040 7565 644

eemeli.rajala@tradenomiopiskelijat.fi

Tomi Kouva

Asiakaskokemusjohtaja

050 321 9589

tomi.kouva@tradenomi.fi