Suosittele jäsenyyttä ja valitse palkintosi!

8.6.2017

Palkitsemme jäseniämme läpi vuoden jäsenyyteen johtavista suositteluista, mutta suosittelukampanjamme aikana 3.5.2017–30.8.2017 osallistut myös matkalahjakortin arvontaan!

Jäsenyyttä suositelleet TRAL:n jäsenet osallistuvat arvontaan, jonka lisäksi he ovat oikeutettuja jäsen hankkii jäsenen –palkintoihin. Jokaisesta uudesta tradenomijäsenestä suosittelija saa S-­ketjun lahjakortin (arvo 50 euroa) tai Superlahjakortin (arvo 50 euroa). Opiskelijoiden musta- tai kultatason uuteen jäsenyyteen johtavan lahjakortin arvo on 20 euroa. Jäsenhankintapalkinto lähetetään suosittelijalle, kun uusi jäsen on suorittanut ensimmäisen jäsenmaksunsa. Jäseneksi liittyvän tulee ilmoittaa suosittelijansa nimi liittyessään. Mikäli suosittelija ei esitä erillistä toivetta valitsemastaan palkinnosta, lähetämme Superlahjakortin.

Kampanjan päätyttyä arvomme kampanjaan osallistuneiden suosittelijoiden ja uusien jäsenten sekä arvontaan osallistuneiden kesken 1000€ matkalahjakortin. Kilpailupalkinto arvontaan 30.8.2016. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Kampanjaan voivat osallistua kaikki TRALin jäsenet sekä opiskelijajäsenet. Jäseneksi voivat liittyä kaikki tradenomi­, BBA­ tai tradenomi (ylempi AMK) tutkinnon suorittaneet henkilöt.

Suosittelun voi tehdä helposti kampanjasivujemme kautta. Kerro muillekin mitä sinä olet hyötynyt!

Lisätiedot kampanjasta:

 

Tomi Kouva

Asiakaskokemusjohtaja