Teknologiateollisuuden lakko päättyy

11.12.2019

Teknologiateollisuuden ylempien toimihenkilöiden lakko päättyy tänään 11.12. klo 23.59. Huomenna 12.12. palataan normaalisti töihin. Alalla on edelleen voimassa aiemmin asetettu ylityö- ja työasioissa matkustamisen kielto 20.12. saakka, ellei ratkaisua saavuteta ennen sitä. Lakkoon osallistuneille jäsenillemme maksamme lakkoavustusta,josta löydät lisätietoa täältä. Neuvotteluja jatketaan maanantaina 16.12. klo 12.00 valtakunnansovittelijan johdolla.

Suunnittelu- ja konsulttialalla lakot jatkuvat vaiheittain määrätyissä yrityksissä 18.12. saakka, ellei ratkaisua saavuteta sitä ennen. Alan sovittelua jatketaan ke 17.12.

Lakot onnistuivat hyvin ja alan ylemmät toimihenkilöt antoivat täyden tukensa tavoitteillemme. Lämmin kiitos mukanaolostasi - työ sopimusratkaisun tavoittelemiseksi jatkuu edelleen!

Mistä lisää tietoa?

Neuvottelutilannetta kannattaa seurata ensisijaisesti ytn.fi/neuvottelut, josta löydät ajantasaisen tilanteen sekä tarkempaa infoa lakoista ja avustuksista. Tilanteen etenemisestä viestitään myös YTN:n somekanavissa.

Lisäksi lähetämme alakohtaisia Tradenomien uutiskirjeitä, joten huolehdithan, että yhteystietosi sekä työpaikkatietosi ovat ajan tasalla jäsenrekisterissämme ja että asiointipalvelumme viestintäasetuksissa olet sallinut alakohtaisen viestinnnän.

YTN:n päivystyspuhelin palvelee 8-18 joka päivä numerossa 040 352 3671 tai voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen lakko@ytn.fi. Lisäksi toimistomme asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi neuvottelutilannetta koskien, joten olethan rohkeasti yhteydessä!


Ylemmät Toimihenkilöt YTN on Akavan yksityisen sektorin neuvottelujärjestö. Se vastaa ylempien toimihenkilöiden sopimustoiminnasta teollisuudessa sekä palvelualoilla. YTN:n jäseninä on 20 akavalaista liittoa, joiden kautta se edustaa 170 000 asiantuntijaa ja esimiestä eri toimialoilla. Tradenomit on YTN:n neljänneksi suurin jäsenjärjestö.

Ville-Veikko Rantamaula

Edunvalvontajohtaja

040 832 66 82

ville-veikko.rantamaula@tradenomi.fi

Elin Blomqvist-Valtonen

Erityisasiantuntija, julkinen sektori, tasa-arvo, työhyvinvointi, kv-asiat

Perhevapaalla

Joonas Kopra

Erityisasiantuntija, finanssi- ja kaupan ala, luottamusmiestoiminta

050 407 4876

joonas.kopra@tradenomi.fi