Tervetuloa PAJAan!

21.1.2016

TRAL on ottanut käyttöön virtuaalisen työpajan eli tuttavallisemmin PAJAn. TRAL:n PAJA on kuin perinteinen kyläyhteisön paja: ammattitaitoista ja osaavaa väkeä, konkreettisia töitä ja keskustelua. PAJA on yhteisö, jonka ovet ovat aina auki, kaikki ovat tervetulleita!

PAJA innostaa jäsenistöä aktiiviseen toimintaan, mahdollistaa jatkuvaa vuoropuhelua liiton ja jäsenistön välillä sekä antaa lähes rajattomat mahdollisuudet kehittää ja ideoida oman alueen toimintaa muiden alueella asuvien kanssa.

PAJAssa voit myös verkostoitua ja keskustella sinua kiinnostavista asioista. 

Työpajan lisäksi PAJA on myös tietopankki. Sieltä löydät tietoa esim. koulutuksista ja tapahtumista, tilaisuuksien materiaaleja sekä ajankohtaisia uutisia. 
 
Kirjaudu PAJAan osoitteessa http://extranet.tral.fi. Kirjauduttuasi löydät sivun ylälaidasta ne työtilat, joihin sinulla on oikeus osallistua. Tiedostoihin on myös lisätty dokumentti, missä kerrotaan tarkasti miten eri toimintoja käytetään. Muista painaa punaista “Seuraa”-painiketta haluamissasi työtiloissa, jolloin saat sähköpostiisi tiedon aina, kun tilassa tapahtuu.
 
Kirjautuminen tapahtuu tuttuun tapaan samoilla tunnuksilla kuin verkkoasioinnissa (jäsennumero + itse määrittelemäsi salasana). 

Verkostoidu, keskustele ja aktivoidu PAJAssa!

Lisätietoja:
Elin Blomqvist
asiamies
elin.blomqvist@tral.fi