Tradenomi-lehti uudistui

24.9.2020

Uudistimme jäsenlehtemme, jolla haluamme entistä paremmin palvella lukijoitamme. Tarpeen sille loi paitsi viime vuonna lanseerattu brändimme, myös vahva halu kehittää keskeistä viestintäkanavaamme. Toteutimme uudistustyötä tukemaan alkuvuodesta lukijakyselyn, jolla kartoitimme kokonaisvaltaisesti lukijoidemme kokemuksia ja toiveita lehdestämme.

Lukijamme arvostavat tradenomien henkilö- ja uratarinoita,
työelämän vinkkejä sekä laajempia reportaaseja työelämästä.

Sisältötoiveissa korostuivat erityisesti hyvinvointi, tarjoamamme palvelut, lakiasiat sekä jäsenten tarinat. Visuaaliseen ilmeeseen toivottiin lisää keveyttä, värejä ja rentoutta.


Haluamme tarjota lukijoillemme laajan läpileikkauksen meille tärkeistä työelämäasioista, palveluistamme sekä tuoda esiin tradenomien monipuolista osaamista. Brändimme ytimessä on yhteisöllisyys, jota haluamme vahvemmin osaksi lehteämme.Tässä keskeisessä roolissa ovat jäsenemme, joilla on mielenkiintoisia urapolkuja ja tarinoita kerrottavaksi.

Kyselyn tulosten perusteella kaikissa ikäryhmissä lehteämme luetaan mieluiten perinteisenä paperiversiona. Lehtemme näköisversio on tähänkin saakka ollut verkkosivuillamme luettavissa, mutta jatkossa keskitymme tuomaan sitä yhä tiiviimmäksi osaksi sähköisiä kanaviamme.

Lehtemme on yksi jatkuvuutta edustava palvelumme, jonka jokainen jäsen saa kotiinsa tulevaisuudessakin. Mutta tuttujenkin asioiden on hyvä säännöllisin väliajoin uudistua, sillä mikään muu ei ole nykymaailmassa pysyvää kuin muutos.

Toivon, että onnistumme uudistuksella vastaamaan lukijoidemme toiveisiin ja parantamaan sitä kautta jokaisen jäsenemme suhdetta hienoon yhteisöömme. Kuulen mielelläni palautettanne, otathan rohkeasti yhteyttä!


Uudistunut lehti jaetaan jäsenille kotiin lähipäivinä. Tradenomi 3/2020 on luettavissa myös verkossa

Jos haluat kertoa lehdessä työstäsi ja urapolustasi tai harrastuksestasi, ilmoittaudu haastateltavaksi sivujen lomakkeen kautta.

 

Ota yhteyttä:

Anu Väätäjä

Viestintäjohtaja, päätoimittaja

020 155 8802

anu.vaataja@tradenomi.fi