Tukea tradenomiyhteisöstä – liittoon kuulumattomat voivat kokeilla palvelujamme maksutta

20.3.2020

 

Maailma ja työelämä muuttuvat nyt hurjaa vauhtia ja epävarmuuden keskellä tarvitaan yhteisöjen voimaa. Meidän tehtävämme on olla tradenomien tukena ja turvana sekä varmistaa työelämän sujuminen – kaikissa tilanteissa. Siksi tarjoamme myös liittoon kuulumattomille tradenomeille mahdollisuuden kokeilla yhteisömme palveluita maksutta.

Nyt korostuvat erityisesti tarve lakimiesten apuun työsuhteen juridisissa kysymyksissä sekä työhyvinvoinnista huolehtiminen. On äärimmäisen tärkeää pitää huolta myös omasta osaamisesta ja työkyvystä, jotta paluu normaaliin päiväjärjestykseen sujuisi aikanaan helpommin.

Avaamme nyt palvelumme kaikille tradenomeille ja kaikki toukokuun loppuun mennessä Tradenomeihin liittyvät saavat kaksi ensimmäistä kuukautta maksutta. Kahden kuukauden kuluttua normaalihintaiseksi muuttuvan jäsenyyden voi irtisanoa koska tahansa. Ilmainen kahden kuukauden jäsenyys koskee kaikkia täysjäseneksi sekä musta-tason opiskelijajäseneksi liittyviä sekä jäsenlajin vaihtajia hopea- sekä kulta-tasoilta ylöspäin.

Rekisteröidy täällä.

Neuvontanumero 020 155 8816 palvelee kaikissa asioissa jokaista rekisteröitynyttä. Neuvontanumero päivystää ma-to klo 9-16 ja pe klo 10-16.