Näin neuvottelet itsellesi parempaa palkkaa

Työn palkitsevuuteen vaikuttaa moni seikka sen sisällöstä työkavereihin, mutta myös palkalla on iso merkitys. Lue vinkit palkkaneuvotteluihin!

Lue lisää

Osaamisen uudistamista, lisäpätevöitymistä ja työuran buustaamista ylemmän amk-tutkinnon kautta

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto (yamk-tutkinto) tarjoaa merkittäviä mahdollisuuksia kehittää omaa asiantuntijuutta ja samalla laajentaa työmahdollisuuksia sekä tukea omaa urakehitystä.

Lue lisää

Se tärkein johtamistaito – 3 tapaa kohdata ihminen etänä

Miten sinä etäjohtajana mahdollistat tiimin aidon kuulluksi tulon omassa tiimissäsi?

Lue lisää

Näin tulet headhuntatuksi

Kuinka tulen headhuntatuksi? Lue suorahakukonsulttien vinkit.

Lue lisää

Tradenomi, ota ura haltuun ura- ja työhyvinvointipalveluidemme avulla

Kattavat ura- ja työnhyvinvointipalvelumme auttavat, jos olet vaihtamassa työpaikkaa, kaipaat apua itsesi johtamiseen tai ammatilliseen kehittymiseen. Valmentajamme auttavat oman osaamisen tunnistamisessa ja sanoittamisessa sekä työhakemuksen viilaamisessa. Toimitko yrittäjänä tai harkitsetko yrityksen perustamista - yrittäjyyssparraus auttaa!

Lue lisää

Ammattikorkeakoulut hyvä paikka yrittäjäksi kasvamiseen ja kehittymiseen

Yrittäjäksi ei synnytä, vaan kasvetaan ja opitaan. Mitään synnynnäisiä ominaisuuksia ei tarvita, vaan yrittäjämäisen asenteen ja ajattelutavan voi omaksua kuka tahansa.

Lue lisää

Tradenomi – analyyttinen soveltaja tuntee työelämän

Tradenomeja on koulutettu nyt 25 vuotta. Kaksi rehtoria ja kaksi tradenomia kertovat koulutuksen alkuajoista, miten se on kehittynyt ja mitkä ovat tradenomitutkinnon vahvuudet.

Lue lisää