Valtuustovaalien äänestysaika käynnistyy 24.4. klo 9.00!

24.4.2017Kevään valtuustovaalien äänestysaika alkaa 24.4. kello 9:00 ja päättyy 12.5. kello 16:00. Ehdolla on yhteensä 86 ehdokasta, joista vaaleilla 30 valitaan valtuustoon seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Jokaisella vaalikelpoisella tradenomijäsenellä on vaaleissa käytössään yksi ääni. Opiskelijajäsenet tai eläkeläisjäsenet eivät ole vaalikelpoisia eli he eivät voi äänestää. Ehdokkaisiin voit tutustua vaalikoneessamme tai Tradenomi-lehdessä. Lisätietoja vaaleista ja ehdokasesittelyt löydät täältä.

Äänestysaika 24.4. kello 9.00 - 12.5. kello 16.00 - käytä äänioikeuttasi!

Äänestäminen tapahtuu pelkästään sähköisesti täällä: https://sahkoinenvaali.fi/TRAL/

HUOM! Äänestysjärjestelmässä on havaittu ongelmia Internet Explorer -selaimen kanssa. Muilla selaimilla (mm. Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari) järjestelmä toimii. Mikäli et pysty käyttämään muuta kuin Internet Exploreria, niin voit äänestää vaikkapa älypuhelimen nettiselaimella. Äänestys vaatii toimiakseen, että evästeet on sallittu selaimen asetuksista. Ohjeet asetusten muuttamiseksi Internet Explorerissa löytyy täältä.

Annettua ääntä ei voida yhdistää äänestäjään. Järjestelmään kirjaudutaan pankkitunnusten avulla ja tunnistautumista varten on käytettävissä kaikkien pankkien verkkopankkitunnukset. Järjestelmän toimittaa Mailhouse Oy.