Valtuustovaalien äänestysaika alkaa 20.4. – näin äänestät

16.4.2020

Valtuustovaalien äänestysaika alkaa 20.4. klo 9.00 ja päättyy 8.5. klo 16.00. Ehdolla on 86 tradenomia, joihin voit tutustua täällä. Valitse oma ehdokkaasi ja käytä mahdollisuutesi vaikuttaa! 

Äänestysohjeet

Äänestäminen tapahtuu sähköisesti ja linkki äänestysjärjestelmään julkaistaan osoitteessa tradenomi.fi/valtuustovaalit äänestysajan alettua. Järjestelmän toimittaa eVaali.fi. Jokainen vaalikelpoinen jäsen voi äänestää järjestelmän kautta haluamaansa ehdokasta. Annettua ääntä ei voida yhdistää äänestäjään.

Järjestelmään kirjaudutaan pankkitunnusten avulla.Tunnistautumista varten käytettävissä olevat pankit ovat OP-Pohjola, Nordea, Danske Bank, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Handelsbanken, OmaSp sekä Ålandsbanken.

Jos äänestäjä ei voi käyttää sähköistä järjestelmää, lähetämme pyynnöstä äänestysliput postitse kotiin. Paperisia äänestyslippuja voi tilata täältä. Lippu postitetaan siihen osoitteeseen, joka on merkitty jäsenrekisteriimme. Paperiset äänestysliput tulee toimittaa Tradenomien toimistolle 8.5.2020 klo 16.00 mennessä.

Kaikilla vaalikelpoisilla jäsenillä on käytössään yksi ääni. Vaaleissa noudatetaan suhteellista vaalitapaa.