Voita työporukallesi virkistyspäivä!

22.1.2014

Fiksut pärjää aina? on Akavan ja sen jäsenjärjestöjen yhteinen kampanja järjestäytymisen edistämiseksi. Kampanja haastaa ihmiset ajattelemaan työuraansa ja sen aikana mahdollisesti tarvitsemiaan ammattijärjestön palveluita. Akava haluaa lisätä ajankohtaista keskustelua järjestäytymisen merkityksestä sekä työntekijän että suomalaisen yhteiskunnan kannalta.

Kampanjan ydin muodostuu ihmisten ajatuksista ja ideoista, työyhteisöistä ja keskustelusta. Kanavina ovat Facebook ja Twitter. Keskusteluun osallistuvat ihmiset ja työyhteisöt tuottavat sisältöä. Kampanja on käynnissä 14.2.2014 saakka.

Sosiaalisessa mediassa voit osallistua keskusteluun, joka viikko keskustellaan uudella teemalla työelämäasioista. Keskusteluun ja kilpailuihin voi osallistua Facebook- sivulla www.facebook.com/fiksujuttu tai Twitterissä merkitsemällä twiittiin #fiksujuttu ja seuraamalla tällä tunnisteella aihetta tai osoitteessa www.twitter.com/fiksujuttu.

Voita virkistyspäivä työporukallesi!


Etsimme fiksuimman näköistä työporukkaa - ota kuva ja lähetä se kampanjan Facebook-sivuille. Osallistuneiden kesken arvotaan 700 euron lahjakortti virkistyspäivän järjestämistä varten!

https://www.facebook.com/fiksujuttu/app_570957076331103