Walk for jobs- tapahtumat 8.9. Tampere ja Helsinki

14.8.2017

Walk for Jobs-tapahtumat keräävät yhteen asiantuntija- ja esimiestyötä etsivät sekä rekrytoivat työnantajat Helsingissä ja Tampereella. Tapahtumassa rekrytoijat ja työnhakijat saavat tilaisuuden toistensa minihaastatteluun lyhyillä kävelykierroksella. Jos yhteinen sävel löytyy, jatkosta voi sopia kävelyn lopuksi. Tapahtumien taustalla on akavalaisten liittojen yhteiset työnhakua edistävät projektit, Työnhakuveturi ja Uratehdas. Mukaan voi ilmoittautua niin korkeakouluosaajia tarvitsevat yritykset kuin ko. alueiden työtä etsivät korkeakoulutetut.

8.9. Walk for Jobs
Helsinki: klo 9-12, Telia 5G-areena, Töölö, lisätiedot Työnhakuveturin sivuilta
Tampere: klo 8.30-12.00, Pyynikin Urheilukenttä, lisätiedot Uratehtaan sivuilta

Mukana myös ura-asiantuntijoita Uratehtaalta, Työnhakuveturista sekä akavalaisista liitoista, tervetuloa!
 


Uratehdas on Piotty ry:n (Pirkanmaan omatoimisen työllistymisen tuki PIOTTY ry) vuonna 2009 alkanut projekti, joka tarjoaa tukea ja neuvontaa korkeakoulutetuille tai vastaavissa työtehtävissä toimineille henkilöille heidän työllistäessään itsensä. Järjestämme myös työllistymistä tukevia lyhytkoulutuksia, työpajoja, vertaisryhmiä ja uraohjausta. Toimintamme on työnhakijoille ilmaista ja vapaaehtoista. Toimintaamme rahoittavat Pirkanmaan TE-palvelut, Tekniikan akateemiset, Insinööriliitto, Tampereen insinöörit, Suomen Ekonomit, Tradenomiliitto, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu sekä Myynnin & Markkinoinnin Ammattilaiset.

Työnhakuveturin toimintaan voivat osallistua kaikki jäsenjärjestöjen esimies- ja asiantuntijatyötä etsivät jäsenet Uudenmaan alueelta. Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia. Työnhakuveturin jäsenjärjestöt ovat: Tekniikan akateemiset TEK, Suomen Ekonomit, Helsingin Insinöörit HI, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA , Tradenomiliitto TRAL, Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut, Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu sekä Akavan Erityisalat.