Etsimme asiamiestä vaikuttamisyksikköömme!

12.5.2017

Asiamies työskentelee vaikuttamisyksikössämme päätehtävänään työmarkkina-asiat, kenttätoiminta ja luottamusmiestoiminnan kehittäminen. Tehtävänkuvaan sisältyy myös toimialakohtainen edunvalvontatyö ja verkostojen rakentaminen tradenomeille merkittävillä aloilla. Asiamies osallistuu neuvottelutoimintaan ja kouluttamiseen.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme:

  • reipasta otetta ja asennetta
  • kokemusta yksityisen sektorin työmarkkinatoiminnasta ja järjestökentän tuntemusta
  • halua tehdä järjestötyötä jäsenten etujen edistämiseksi
  • hyviä vuorovaikutus-, esiintymis- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä verkostoitua
  • matkustusvalmiutta kotimaassa sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin

Arvostamme aiempaa kokemusta järjestötyöstä. Katsomme eduksi monipuolisen kielitaidon sekä soveltuvan korkeakoulututkinnon.

Tarjoamme valittavalle henkilölle näköalapaikan järjestömaailmaan, haasteelliset ja monipuoliset työtehtävät sekä kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä edunvalvonnan ammattilaisena. Asiamiehen tehtävä on vakituinen ja toivomme valittavan henkilön aloittavan sopimuksen mukaan elokuussa 2017.

Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 30.5.2017 klo 12:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ville-veikko.rantamaula@tral.fi tai postitse osoitteella Tradenomiliitto TRAL ry, yksikönjohtaja Ville-Veikko Rantamaula, Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki. Viitteeksi kirjeeseen/sähköpostiin, pyydämme merkitsemään ”ASIAMIES”.

Lisätiedot: