Rahoitusalan sovittelu jatkuu 5.3.

2.3.2018

Rahoitusalan sovittelua jatkettiin 1.3. myöhään iltaan valtakunnansovittelija Minna Helteen johdolla. Seuraavan kerran osapuolet ovat koolla valtakunnansovittelijan luona maanantaina 5.3. kello 17.30.

Alan työehtosopimus päättyi 30.11.2017 ja neuvottelut uudesta työehtosopimuksesta käynnistyivät lokakuussa. Alalla on voimassa palkansaajajärjestöjen joulukuussa asettama ylityökielto. Tammikuun alussa alalla toteutui kahden päivän lakko, jossa myös TRALin jäsenet olivat mukana. Suurimpana kiistakysymyksenä on viikonlopputöiden teettämisen pelisäännöt. Taustatietoa tilanteesta löydät neuvottelujärjestömme Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n sivuilta. YTN edustaa alalla työskenteleviä TRALin jäseniä neuvotteluissa. Tutustu myös kampanjasivustoon keneltapois.fi.


Ylemmät Toimihenkilöt YTN on Akavan yksityisen sektorin neuvottelujärjestö. YTN vastaa Akavan kentässä ylempien toimihenkilöiden sopimus- ja neuvottelutoiminnasta teollisuudessa sekä liike- ja palvelualoilla. YTN:n jäseninä on 19 akavalaista liittoa, joiden kautta se edustaa 170 000 asiantuntijaa ja esimiestä eri toimialoilla.
ytn.fi
facebook.com/ylemmattoimihenkilot
facebook.com/ytnfinanssiala
twitter.com/YTN_ry

Lisätietoja tilanteesta alalla työskenteleville TRALin jäsenille:

Joonas Kopra

Special Advisor, commercial, finance and IT sector

050 407 4876

joonas.kopra@tradenomi.fi