Sinustako meille opiskelija-asiamies?

28.11.2016

Etsimme energistä opiskelija-asiamiestä vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan valtakunnallista opiskelijatoimintaamme! Sinulla on asenne kohdallaan, taskussasi tradenomitutkinto (tai opinnot loppuvaiheessa) sekä kokemusta järjestötoiminnasta. Et pelkää esiintymistilanteita ja olet tottunut tiimityöskentelyyn.

Työtehtäviisi sisältyy

  • Opiskelijatapahtumien, infotilaisuuksien ja ammattikorkeakoulukierrosten suunnittelu ja toteutus,
  • Opiskelija- ja nuorisotoiminnan kehittäminen ja palveluiden tuottaminen yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa,
  • Jäsenhankintaan ja –pitoon liittyvät tehtävät sekä
  • Tradenomiopiskelijoiden edunvalvontaan liittyvät tehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myyntihenkisyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja, organisointikykyä sekä tuntemusta ammattikorkeakoulukentästä ja tradenomitutkinnosta.

Kokemus itsenäisestä päätöksenteosta ja sujuva suullinen sekä kirjallinen englannin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää valmiuksia joustavaan työskentelyyn, ilta- ja viikonlopputöihin sekä matkustamiseen kotimaassa. Toimi alkaa 6.2.2016 tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan viimeistään 11.12.2016 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ville-veikko.rantamaula@tral.fi.

Lisätiedot:
Opiskelija- ja nuorisoasiamies Aleksi Rankka, arkisin klo 9-17 tai yksikönjohtaja Ville-Veikko Rantamaula, arkisin klo 9-10

Aleksi Rankka

Project Manager

045 651 3026

aleksi.rankka@tradenomi.fi

Ville-Veikko Rantamaula

Director

040 832 66 82

ville-veikko.rantamaula@tradenomi.fi