Valtuustovaalien äänestysaika alkaa 24.4.

6.4.2017

TRALin valtuustovaaleissa on ehdolla yhteensä 86 ehdokasta, joista 30 valitaan vaaleilla valtuustoon. Valtuusto on liiton ylin päättävä elin, joka vahvistaa toimintasuunnitelmat, talousarviot ja päättää liiton strategisista linjauksista.

Jokaisella vaalikelpoinen jäsen voi äänestää vaaleissa. Äänestäminen tapahtuu sähköisesti 24.4. kello 9.00-12.5. kello 16.00, linkki äänestysjärjestelmään julkaistaan sivuillamme ennen äänestysajan alkamista.

Vaalikelpoisia ovat kaikki ne jäsenet, jotka ovat liittyneet jäseneksemme viimeistään 28.2.2017 mennessä ja joilla on jäsenmaksut maksettuna edellisiltä vuosilta. Opiskelija- tai eläkeläisjäsenet eivät ole vaalikelpoisia eli he eivät voineet asettua ehdolle tai äänestää. Valtuuston viisi opiskelijajäsentä valitsee Tradenomiopiskelijaliitto TROL ja valtuuston opiskelijaedustajaksi voi hakea 23.4. mennessä täyttämällä lomakkeen täällä.

Ehdokaslistan löydät vaalisivuiltamme. Ehdokkaat esitellään tarkemmin 12.4. ilmestyvässä Tradenomi-lehdessä sekä viimeistään 18.4. avautuvassa vaalikoneessa. Vaalikoneen avulla äänestäjät voivat helposti etsiä itselleen sopivimman ehdokkaan.

Lisätiedot vaaleista ja ehdokaslistan löydät täältä.

Vaikuta oman liittosi tulevaisuuteen ja käytä äänioikeuttasi!