Jäsenyys

Jäsenenä pääset heti hyödyntämään tradenomeille räätälöityjä palveluja ja etuja työhön, kotiin ja vapaa-aikaan. Meiltä saat tukea, tsemppaamme uralla eteenpäin, jeesaamme työhyvinvointi- ja palkka-asioissa, Tervetuloa Suomen suurimpaan tradenomiyhteisöön.

TRADENOMI HOI – ÄLÄ RAJOITA ITSEÄSI

Tradenomiliitto on sinun yhteisösi ja tukipilarisi työelämässä – uran kaikissa vaiheissa opiskelijasta eläkeläiseen. Varmistamme jäsenillemme parhaat mahdolliset työehdot, sparraamme, neuvomme, kannustamme ja puolustamme. 

Tradenomit ovat monipuolisen osaamisen supersankareita, joilla on kaikki mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä työelämässä. Tässä kasvussa me seisomme rinnallasi. 

Tradenomien jäsenenä pääset nauttimaan kattavasta palveluiden ja etujen tarjonnastamme. Seisomme tukenasi uran huippuhetkinä, kasvun paikkoina ja myös silloin, kun työelämä potkii päähän.

 

 

Miksi liittyä jäseneksi?
TRADENOMI HOI – ÄLÄ RAJOITA ITSEÄSI

Jäsenemme kertoo

"Tradenomeissa minusta välitetään. Olen saanut juristilta vikkelästi apua ja neuvoja työpaikan riita-asiaan. Se helpotti asioiden ratkomista, kun tiesin koko ajan, että liitto on puolellani ja tarvittaessa puuttuu tilanteeseen. Minuun oltiin myös vikkelästi yhteydessä, kun olin oikeutettu edullisempaan jäsenyyteen."

Jäsenemme kertoo

Tutustu Tradenomeihin

Miksi Tradenomit?

Lue lisää

Liity Jäseneksi

Lue lisää

Jäsenlajit ja -maksut

Lue lisää

Edut ja palvelut

Lue lisää