Jäsenlajit ja -maksut

Liittyessäsi jäseneksi saat heti runsaat rahanarvoiset jäsenedut käyttöösi


Valitse itsellesi sopivin jäsenlaji

Jäsenmaksumme on kiinteä kuukausi- tai vuosimaksu, jonka suuruuteen palkkatulot eivät vaikuta. Jäsenmaksu on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen.


Jäsenlajit

Täysjäsen (33 €/kk)

Täysjäsenyys sisältää kaikki edut ja palvelut sekä KOKO-kassan jäsenyyden. Ilman työttömyyskassan jäsenyyttä jäsenmaksu on 27,75 € kuukaudessa.

Liity täysjäseneksi tästä

Perhejäsen (30 €/kk)

Perhejäsenyyteen on mahdollisuus kahdella samassa taloudessa asuvalla Tradenomien täysjäsenellä. Perheen toinen jäsen saa jäsenmaksun alennettuun hintaan (-3 € täysjäsenen jäsenmaksusta) ja perheeseen lähetetään yksi yhteinen Tradenomi-lehti. Jäsenellä on velvollisuus itse ilmoittaa perhejäsenyyden alkamisesta ja päättymisestä. Ilman työttömyyskassan jäsenyyttä jäsenmaksu on 24,75 € kuukaudessa.

Liity perhejäseneksi tästä

Opiskelijajäsenyys

Opiskelijajäsenet voivat valita itselleen sopivimman jäsentason kolmesta vaihtoehdosta: musta, kulta tai hopea. Opiskelijajäsenyys kannattaa, sillä hyvitämme kaikki opiskeluaikana maksetut jäsenmaksut takaisin liittyessäsi Tradenomien jäseneksi valmistumisen jälkeen. Lue lisää opiskelijajäsenyydestä

Liity opiskelijajäseneksi tästä

Yrittäjäjäsen (27,75 €/kk)

Tarjoamme yrittäjille erityisesti yrittäjien tarpeisiin vastaavia palveluja. Lisäksi yrittäjäjäsenillämme on käytettävissään samat jäsenedut ja palvelut kuin täysjäsenilläkin työttömyysturvaa lukuunottamatta. Mikäli et ole varma, luetaanko sinut palkansaajaksi vai yrittäjäksi (esim. omaa yritystoimintaa palkkatyön ohella), lue lisää yrittäjän työttömyysturvasta. Jos et ole varma, miten yritystoiminta vaikuttaa työttömyysturvaasi, kysy meiltä

Liity yrittäjäjäseneksi tästä

Ulkomailla asuva jäsen

Ulkomailla lähetettynä työntekijänä (ts. ulkomaankomennuksella) suomalaisen työnantajan palveluksessa työskenteleminen ei edellytä muutoksia Tradenomien tai KOKO-kassan jäsenyyteen, eikä vaikuta jäsenmaksun suuruuteen. Vakuutusturvan laajuus on kuitenkin rajatumpi pitkäkestoisen ulkomailla oleskelun aikana, koska vakuutusehdoista johtuen Tradenomien jäsenyyteen sisältyvä matkustajavakuutus ei ole voimassa yli 45 päivää kestävillä ulkomaanmatkoilla.

Muusta syystä ulkomailla asuvilla jäsenillä, joilla ei ole KOKO-kassan jäsenyyttä voimassa, jäsenmaksun suuruus on 40 € vuodessa. Ota ensin yhteyttä KOKO-kassaan ja tarkista, miten työttömyyskassan jäsenyyden päättäminen vaikuttaa työttömyysturvaasi. 

Mikäli ulkomailla oleskelu on lyhytaikaista tai et tiedä, kuinka kauan oleskelu kestää, suosittelemme pitämään sekä Tradenomien että KOKO-kassan jäsenyyden voimassa. 

Liity jäseneksi tästä

Eläkeläisjäsen

Eläkeläisjäsenen jäsenmaksu on 40 € vuodessa. Jäsenyyteen ei sisälly työttömyysturvaa tai vakuutuksia.

Liity eläkeläisjäseneksi tästä

Verovähennys

Tradenomien ja Korkeasti koulutettujen työttömyyskassa KOKOn jäsenmaksut ovat kokonaisuudessaan verovähennyskelpoisia. Voit laskea tällä laskurilla, kuinka paljon jäsenmaksusta jää todellisuudessa maksettavaksi verovähennyksen jälkeen. Ilmoitamme verottajalle vuosittain verovähennykseen tarvittavat tiedot puolestasi. 

Jäsenmaksualennukset

Vähintään kuukauden ilman palkkatuloa olevilla jäsenillä on mahdollisuus saada 50 prosentin alennus jäsenmaksuunsa. Lue lisää jäsenmaksualennuksista täältä

Jäsenmaksujen laskutus

Voit itse valita miten ja kuinka usein haluat maksaa jäsenmaksusi. Lue lisää jäsenmaksujen laskutuksesta täältä

Huomioitavaa jäsenmaksuista

  • Oikeus käyttää jäsenetuja ja ­palveluja on voimassa jäsenmaksujen ollessa ajan tasalla. 
  • Normaalia pidemmästä maksuajasta laskulle tulee sopia erikseen jäsenpalvelun kanssa. Jäsenellä on oikeus jäsenetujen ja ­palvelujen käyttöön pidemmän maksuajan aikana, mikäli sovittua maksusuunnitelmaa on noudatettu.
  • Jäsenyyden ehdot löydät täältä

Kysy lisää jäsenasioista

ma-to klo 9-16, pe 10-16

020 155 8803

jasenasiat@tradenomi.fi

Jäsenmaksut, liittymiset, alennushakemukset, jäsentietojen muutokset