Liity jäseneksi

Tervetuloa jäseneksi Suomen suurimpaan tradenomiyhteisöön! Voit liittyä jäseneksi kaikkina vuorokauden aikoina. Edut, palvelut ja järjestämämme tapahtumat ovat käytettävissäsi heti liittymispäivästäsi lähtien

TUTUSTU TRADENOMEIHIN


KOLME TAPAA LIITTYÄ JÄSENEKSI

Kun täytät liittymislomakkeemme netissä, saat palvelut ja edut käyttöösi saman tien. Halutessasi voit kuitenkin liittyä jäseneksi myös tekstarilla tai soittamalla meille.

Liity jäseneksi tekstarilla
Lähetä viesti "LIITY TRADENOMI ETUNIMI SUKUNIMI" numeroon 18252. Otamme sinuun yhteyttä saatuamme viestisi. Huomioithan, että jäsenyys tulee voimaan vasta, kun olemme ottaneet sinuun yhteyttä.

Liity jäseneksi puhelimitse
Soita 020 155 8803, ma-to klo 9-16, pe klo 10-16

Jäsenyytesi tulee voimaan, myös työttömyyskassan osalta, siitä päivästä alkaen, kun tieto liittymisestäsi on saapunut toimistollemme. Vahvistamme jäsenyytesi noin viikon kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta. Saat postissa "Tervetuloa jäseneksi" -paketin. Jäsenkorttisi löytyy kirjautumalla asiointipalveluun

 

OLETKO TOISEN LIITON JÄSEN JA HALUAT VAIHTAA JÄSENYYTESI TRADENOMEIHIN?

Vaihtaessasi jäsenyyden toisesta liitosta Tradenomien jäsenyyteen, jo ansaittu työttömyysturvan työssäoloehtosi säilyy ennallaan, mikäli edellisestä liitosta eroamisen ja Tradenomeihin liittymisen välillä ei ole yli kuukauden mittaista taukoa.

Näin siirrät jäsenyytesi Tradenomeihin:

1 Liity aluksi jäseneksi liittymislomakkeemme kautta

2 Täytä liittymislomakkeen lisäksi myös valtuutus, jonka avulla hoidamme liiton vaihdon puolestasi. Jos jäsenmaksu on edellisessä liitossa peritty suoraan palkastasi, sinun tulee itse ilmoittaa palkanlaskentaan jäsenmaksuperinnän lopettamisesta.

Työsuhteessa olevat Tradenomien jäsenet voivat liittyä Korkeasti koulutettujen työttömyyskassa KOKOon ja vakuuttaa näin itsensä työttömyyden varalta. Tavallisesti kassan jäseneksi liitytään samalla kuin liittoonkin. Jollet kuitenkaan ole liittynyt tai voinut liittyä kassan jäseneksi liittoon liittyessäsi, se on mahdollista myös myöhemmin työsuhteessa ollessasi. Yrittäjäjäsenemme voivat liittyä Yrittäjäkassan jäseniksi.

Työttömyyskassaan voi liittyä ja kassaa voi vaihtaa pääsääntöisesti vain palkkatyössä ollessaan - ei kuitenkaan palkattoman jakson, esim. hoitovapaan, kokoaikaisen lomautuksen, työttömyyden tai pitkän sairausloman aikana. Myös opiskelijat voivat liittyä kassaan esimerkiksi tehdessään kesätöitä tai töitä koulun ohella.

Kysy lisää jäsenasioista

ma-to klo 9-16, pe 10-16

020 155 8803

jasenasiat@tradenomi.fi

Jäsenmaksut, liittymiset, alennushakemukset, jäsentietojen muutokset