Liity jäseneksi

Tervetuloa jäseneksi Suomen suurimpaan tradenomiyhteisöön!

 

Liity verkossa tai tekstarilla:

  • Liity jäseneksi täällä kaikkina vuorokauden aikoina. Jäsenlajit ja -maksut löydät täältä
  • Liity jäseneksi tekstarilla: Lähetä viesti "LIITY TRADENOMI ETUNIMI SUKUNIMI" numeroon 18252. Otamme sinuun yhteyttä saatuamme viestisi. Huomioithan, että jäsenyys tulee voimaan vasta, kun olemme ottaneet sinuun yhteyttä.
  • Liity jäseneksi puhelimitse (020 155 8803, ma-to klo 9-16, pe 10-16) 

Jäsenyytesi tulee voimaan, myös työttömyyskassan osalta, siitä päivästä alkaen, kun tieto liittymisestäsi on saapunut toimistollemme.

Vahvistamme jäsenyytesi noin viikon kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta. Saat postissa "Tervetuloa jäseneksi" -paketin. Jäsenkorttisi löytyy verkkoasioinnista. 

Olen toisen liiton jäsen ja haluan Tradenomien jäseneksi:

Täytä liittymislomakkeen lisäksi myös valtuutus, jonka avulla hoidamme liiton vaihdon puolestasi. Jos jäsenmaksu on edellisessä liitossa peritty suoraan palkastasi, sinun tulee itse ilmoittaa palkanlaskentaan jäsenmaksuperinnän lopettamisesta.

Vaihtaessasi jäsenyyden toisesta liitosta Tradenomien jäsenyyteen, jo ansaittu työttömyysturvan työssäoloehtosi säilyy ennallaan, mikäli edellisestä liitosta eroamisen ja Tradenomeihin liittymisen välillä ei ole yli kuukauden mittaista taukoa.

Työsuhteessa olevat Tradenomien jäsenet voivat liittyä Korkeasti koulutettujen työttömyyskassa KOKOon ja vakuuttaa näin itsensä työttömyyden varalta. Tavallisesti kassan jäseneksi liitytään samalla kuin liittoonkin. Jollet kuitenkaan ole liittynyt tai voinut liittyä kassan jäseneksi liittoon liittyessäsi, se on mahdollista myös myöhemmin työsuhteessa ollessasi. Yrittäjäjäsenemme voivat liittyä Yrittäjäkassan jäseniksi.

Työttömyyskassaan voi liittyä ja kassaa voi vaihtaa pääsääntöisesti vain palkkatyössä ollessaan - ei kuitenkaan palkattoman jakson, esim. hoitovapaan, kokoaikaisen lomautuksen, työttömyyden tai pitkän sairausloman aikana. Myös opiskelijat voivat liittyä kassaan esimerkiksi tehdessään kesätöitä.

Huomioi nämä liittyessäsi jäseneksi:

  • Voit käyttää jäsenlajisi mukaisia jäsenetuja ja -palveluja sekä osallistua jäsentilaisuuksiin liittymispäivästäsi lähtien.
  • Jäsenyyteen kuuluvat vakuutusedut ovat voimassa jäsenyyden alkamispäivästä päättymispäivään. 
  • Työelämän oikeusturvavakuutus tulee voimaan kuuden kuukauden kuluttua musta-tason opiskelijajäsenyyden tai täysjäsenyyden alkamisesta. Oikeusturvavakuutus tulee voimaan ilman karenssiaikaa, mikäli olet välittömästi ennen musta-tason opiskelijajäseneksi tai täysjäseneksi siirtymistä ollut hopea- tai kulta-­tason opiskelijajäsenenä vähintään kuuden kuukauden ajan ja siirtynyt täysjäseneksi viimeistään kahden kuukauden kuluessa valmistumisesta tai ollut toisen ammattiliiton vastaavan vakuutuksen piirissä vähintään kuuden kuukauden ajan välittömästi ennen Tradenomien jäseneksi liittymistä. 
  • Voit päivittää jäsentietojasi verkkoasioinnissamme. Pidä huolta siitä, että yhteystietosi ja muut jäsentietosi ovat ajan tasalla. 
  • Jäsenyysehdot löydät täältä. 

Liity jäseneksi tästä


Kysy lisää:

Jäsenasiat

ma-to klo 9-16, pe 10-16

020 155 8803

jasenasiat@tradenomi.fi

Jäsenmaksut, liittymiset, alennushakemukset, jäsentietojen muutokset