Miksi Tradenomit?

Vieläkö mietit? Kokosimme yhteen 6 hyvää syytä liittyä Tradenomiliittoon jo tänään.

1 TYÖTTÖMYYDEN SATTUESSA KOHDALLE SAAT KORKEAMPAA TYÖTTÖMYYSPÄIVÄRAHAA

Tradenomien jäsenenä olet vakuutettu työttömyyden varalta, koska jäsenyyteen sisältyy työttömyysturva.

Työssäoloehdon täytyttyä, eli silloin, kun olet ollut työelämässä yhteenlasketusti 26 viikon ajan tai kokoaikatyön palkka on vähintään TES:n mukainen, kassa maksaa työttömäksi jäävälle jäsenelleen työttömyyspäivärahaa. Kassaan kuuluvan jäsenemme päiväraha on merkittävästi liittoon kuulumattoman työttömän saamaa tukea suurempi. Liittymällä Tradenomeihin vakuutat siis itsesi pahan päivän varalle.

Lisäksi tuemme työttömyyden kohdatessa tarjoamalla neuvontaa, uravalmennusta ja koulutusta – ihan vaan jäsenmaksun hinnalla.

2 VAKUUTUKSET REISSUUN JA TAPATURMIEN VARALLE

Reissaaminen mielessä? Tarvetta tapaturmavakuutukselle? Tradenomien jäsenenä nautit jäsenmaksun hinnalla vapaa-ajan tapaturma- ja matkavakuutuksen tuomista eduista. Liiton jäsenenä saat kumppaneiltamme mainioita etuja myös muihin vakuutuksiin.

3 OIKEUSTURVA TUKENASI TYÖELÄMÄN KRIISEISSÄ

Tuskin kukaan haluaa kohdata työelämässä riitatilannetta, joka pahimmillaan viedään oikeuteen asti. Jos näin kuitenkin käy Tradenomit ovat turvanasi. Kurjassa tilanteessa osaava kumppani onkin kullanarvoinen.

Ainutlaatuinen oikeusturvaetumme sisältää ennaltaehkäisevää työsuhdeneuvontaa kuten työsopimusten kommentoinnin, monenlaisia neuvoja työsuhteen liittyen sekä suojaa työsuhdeasiaan liittyvän oikeudenkäynnin kustannusten korvaamiseksi. Tarjoamme oikeusturvan myös yrittäjäjäsenillemme. 

*Huomioithan palveluja verratessasi, että Tradenomien juristipalvelut ovat mahdollisissa riita-asioissa paljon enemmän kuin muutaman minuutin konsultaatio! Meillä palveluun kuuluu myös työsuhteeseen liittyvien riita-asioiden hoitaminen ja esimerkiksi sovintoneuvottelujen käynnistäminen puolestasi. Tradenomien jäsenet saavat liiton lakipalvelut jäsenmaksunsa hinnalla. Laki- ja asianajotoimistoista ostettuna vastaavan palvelun hinta on keskimäärin 250 € / tunti.
Kysymyksessä on siis huomattava rahanarvoinen etu!

4 URAPALVELUT – PALKKA, TYÖHYVINVOINTI, NEUVONTA, URAN KEHITYS

Onko palkkatasoni alan normien mukainen? Mihin pyrkisin urallani seuraavaksi? Miten osaisin johtaa itseäni tehokkaammin? Entä jos en jaksa?

Yllä oleviin kysymyksiin saat aina meiltä tukea. Tarjoamme jäsenillemme palkkaneuvontaa avuksi esimerkiksi palkankorotuksen pyytämiseen tai palkka-arvion tekemiseen. Mentorin avulla voit saada tukea ammatilliseen kasvuusi – olit sitten vastavalmistunut tai alan konkari. Henkilökohtainen työhyvinvointivalmennus auttaa, kun tarvitset jeesiä esimerkiksi kuormittumisen tunteeseen tai ajanhallinnan haasteisiin.

5 TUET ALAN KEHITYSTÄ – ME VAIKUTAMME JÄSENTEMME PUOLESTA

Yksi liiton tärkeimmistä tehtävistä on tehdä vaikuttamistyötä jäseniensä puolesta. Me vaikutamme tradenomien työoloihin ja -ehtoihin ja olemme mukana luomassa maailman parasta työelämää, jotta sinun arkesi olisi sukkelaa ja sujuvaa.

Tradenomit on Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:ssä jäsen. Neuvottelemme aktiivisesti YTN:n kautta myös useita ylempiä toimihenkilöitä koskevia työehtosopimuksia. Useissa työehtosopimuksissa on neuvottelijoina Tradenomien asiantuntijoita.

6 TÄÄLTÄ PESEE: ME OLEMME SUOMEN SUURIN TRADENOMIYHTEISÖ

Tradenomit on myös yksi nopeimmin kasvavista liitoista Suomessa. Mitä tämä nyt sitten käytännössä tarkoittaa?

Täältä löytyy paukkuja. Kehitämme, neuvottelemme ja puolustamme jäseniemme puolesta täydellä teholla. Jäsenenämme pääset hyödyntämään sellaista palveluiden ja etujen kavalkadia, jota ei aivan joka liitolla olekaan tarjolla.

Kaiken tämän saat käyttöösi tietenkin jäsenmaksun hinnalla.

  • Jäsenmaksu on 33€ kuukaudessa sisältäen työttömyyskassan jäsenyyden
  • Opiskelijoiden jäsenyyshinnat - Hopea-taso 0€, Kulta-taso 19€/vuosi ja työssäkäyville opiskelijoille suosittelemme Musta-tason jäsenyyttä, koska se sisältää työttömyyskassan 89€/vuosi

Tiesithän myös, että jäsenmaksu on kokonaan verovähennyskelpoinen? Käytännössä sinun maksettavaksesi jäävä summa on siis usein yli 100€ jäsenyyden hintaa pienempi. Verovähennykseen vaikuttaa jäsenmaksun suuruuden lisäksi oma vuosiansiosi ja kotikuntasi. 

Lisäksi esimerkiksi vastavalmistuneena, vanhempainvapaalla olevana tai lomautettuna olet oikeutettu jäsenmaksualennukseen. Täällä voit tutustua kaikkiin jäsenmaksualennuksiin.