Palvelut ja edut

Saat käyttöösi rahanarvoisia palveluja ja etuja – kaikkiin elämän ja uran vaiheisiin.

MONTA HYVÄÄ SYYTÄ LIITTYÄ TRADENOMEIHIN

Nappaa unelmaduuni ja hio työnhakupaperit kuntoon. Ylläpidä osaamistasi koulutuksissa, valmenna itseäsi ja verkostoidu ympäri maata. Ota vastaan tukea ammattilaisilta työssä jaksamiseen, johtamiseen, muutosneuvotteluihin ja työn riitatilanteisiin. Vakuuta lomat ja reissut, ja varaa ne edullisilla tarjoushinnoilla. Hyödynnä mojovat edut pankkipalveluista ja verkkokaupoista.

Tätä kaikkea on Tradenomien jäsenyys.

Palveluidemme avulla olemme tukenasi työn ja elämän kaikissa tilanteissa – opiskelijasta eläkeiän kynnykselle, olit sitten vastavalmistunut, työelämässä, työnhakija, johtajakonkari tai yrittäjä.

MONTA HYVÄÄ SYYTÄ LIITTYÄ TRADENOMEIHIN

Tämän kaiken saat Tradenomina

Lakipalvelut

Huolia työelämässä? Liittomme juristeilta saat ainutlaatuista apua ja neuvontaa työ- ja yksityiselämän lakipulmiin. Liiton oikeusturvaetu on oikea työelämän supervakuutus!

Lue lisää

Ura- ja työnhakupalvelut

Ura- ja työnhakupalvelu tsemppaa elämän ja uran kaikissa vaiheissa! Pohditaan urapolkuasi ja laitetaan haku päälle, tai harkitaan seuraavaa liikettä urallasi yhdessä.

Lue lisää

Palkkaneuvonta

Kysy neuvoa palkkatoiveen suuruuden määrittelyyn tai palkankorotuspyynnön perustelemiseen.

Lue lisää

Työhyvinvointipalvelut

Kuormittaako työstressi tai kaipaatko tukea ajanhallintaan? Työhyvinvointipalvelumme ovat apunasi työelämän tyynissä ja myrskyissä. Työkykyvalmennuksesta saat tukea esimerkiksi sairauden heikentäessä työkykyä. Opintoihin liittyviin haasteisiin tarjoamme opiskelijoiden hyvinvointivalmennuksia.

Lue lisää

Esihenkilöpalvelut

Esihenkilöpalveluidemme avulla hiot johtajuustaitosi timanttisiksi. Valmennuksissamme pääset myös verkostoitumaan muiden esihenkilönä toimivien tradenomien kanssa.

Lue lisää

Työttömyysturva

Tradenomien jäsenenä olet vakuutettu työttömyyden varalta ja saat meiltä työttömyysturvaa koskevaa neuvontaa.

Lue lisää

Aluetoiminta

Alueesi Tradenomit järjestävät kaikenlaista kivaa kuten lajikokeiluja, teatterikäyntejä ja koulutuksia. Tule mukaan verkostoitumaan, viihtymään ja kehittämään osaamistamistasi!

Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenterimme on täynnä tapahtumia ympäri vuoden. Osallistua voit paikan päällä omalla alueellasi vaikkapa teatterireissuun, kuuntele webinaareja missä ja milloin vain ja osallistu koulutuksiin.

Lue lisää

Pankki- ja vakuutusedut

Jäsenyyteen sisältyy vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutus. Kumppanimme tarjoavat jäsenillemme myös etuja vakuutuksiin sekä pankkipalveluihin kuten Suomen edullisimman henkivakuutuksen ja rahanarvoisia etuja sijoituspalveluihin sekä asuntolainaan. Vastavalmistuneena nautit vielä lisäetuja pankkipalveluistasi.

Lue lisää

Akavalaisten Member+ -edut

Member+ on akavalaisten liittojen etupalvelu, josta löydät paljon jatkuvia ja kausittain vaihtuvia etuja ja alennuksia esimerkiksi vapaa-ajan viettoon.

Lue lisää

Tradenomi 24/7 -palvelut

Digitaaliset palvelumme ovat käytössäsi päivästä ja vuorokauden ajasta riippumatta. Löydät esimerkiksi vastaukset yleisimpiin juridisiin ongelmiin ja päivität osaamistasi.

Lue lisää

Muut jäsenedut

Jäsenenämme saat kotiin kannettuna Tradenomi-lehden. Julkaisemme myös tutkimuksia ja tietoa tradenomeista työelämässä. Osoita ylpeyttä tutkinnostasi ja tilaa tradenomilakki!

Lue lisää

Yrittäjyyspalvelut

Yrittäjyysvalmennus auttaa sekä yrittäjiä että yrittäjyyttä harkisevia ja kevytyrittäjyyspalvelumme tekee yrittämisestä helppoa. Yrittäjäjäsenenämme hyödynnät myös Suomen Yrittäjien edut.

Lue lisää