Palvelut ja edut

Tarjoamme monipuolisia palveluja sekä rahanarvoisia etuja eri elämänvaiheisiin.

Monipuoliset edut elämän eri vaiheisiin

Jäsenenämme ylläpidät osaamistasi koulutuksissamme ja verkostoidut muiden tradenomien kanssa esimerkiksi alueyhteisöjemme tapahtumissa. Urapalvelujemme avulla nappaat unelmaduunin tai hiot hakupaperit kuntoon, kun työnhaku yllättää. Hyvinvointipalvelumme antavat työkaluja työssäjaksamiseen sekä tukevat esihenkilötyössä. Työsuhdejuristeiltamme saat apua ja neuvoja aina työsopimuksen solmimisesta, yt-neuvottelujen ja riitatilanteiden selvittelyyn tai päättösopimuksen tarkastamiseen saakka. Älä myöskään unohda kattavia etuja vakuutuksista ja pankkipalveluista. Member+-palvelu tarjoaa lisäksi monipuolisia vapaa-ajanetuja lehtitilauksista matkailuun.

Monipuoliset edut elämän eri vaiheisiin

Kaikki etumme

Aluetoiminta

Alueyhteisömme järjestävät koulutuksia ja tapahtumia ympäri Suomen. Tule mukaan verkostoitumaan, viihtymään ja kehittämään osaamistamistasi!

Lue lisää

Esihenkilöpalvelut

Esihenkilöpalveluidemme avulla kehityt esihenkilönä tai kehität taitojasi kohti johtajuutta. Esihenkilövalmennus tarjoaa juuri sitä tukea, mitä tällä hetkellä esihenkilönä kaipaat. Koulutuksissamme ja valmennuksissamme pääset myös verkostoitumaan muiden esihenkilönä toimivien tradenomien kanssa.

Lue lisää

Julkaisut ja jäsenetulehdet

Jäsenenämme saat kotiin kannettuna Tradenomi-lehden. Julkaisemme myös tutkimuksia ja tietoa tradenomeista työelämässä.

Lue lisää

Lakipalvelut

Jäsenenämme saat apua ja neuvontaa työ- ja yksityiselämän lakipulmissa.

Lue lisää

Member+

Member+ on akavalaisten liittojen etupalvelu, josta löydät mm. lomamökit sekä paljon muita vapaa-ajan etuja.

Lue lisää

Palkkaneuvonta

Kysy neuvoa palkkatoiveen suuruuden määrittelyyn tai palkankorotuspyynnön perustelemiseen.

Lue lisää

Pankkipalvelut

Danske Bank tarjoaa jäsenillemme arvokkaita etuja sijoituspalveluihin ja asuntolainaan. Vastavalmistuneena nautit vielä lisäetuja pankkipalveluistasi.

Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Ylläpidä osaamistasi koulutuksissamme ja verkostoidu tapahtumissamme.

Lue lisää

Työhyvinvointipalvelut

Työhyvinvointipalvelumme ovat apunasi, kun kaipaat tukea esim. ajanhallintaan tai työstressi kuormittaa. Työkykyvalmennuksesta on apua esimerkiksi sairauden heikentäessä työkykyä. Opintoihin liittyviä haasteita voit pohtia opiskelijoiden hyvinvointivalmennuksessa.

Lue lisää

Tradenomi 24/7 -palvelut

Digitaaliset palvelumme ovat käytössäsi päivästä ja vuorokauden ajasta riippumatta. Löydät esimerkiksi vastaukset yleisimpiin juridisiin ongelmiin ja päivität osaamistasi.

Lue lisää

Työttömyysturva

Tradenomien jäsenenä olet vakuutettu työttömyyden varalta ja saat meiltä työttömyysturvaa koskevaa neuvontaa.

Lue lisää

Ura- ja työnhakupalvelut

Ura- ja työnhakupalvelumme ovat apunasi, kun pohdit työpaikanvaihtoa tai seuraavaa uraliikettäsi. Jos työttömyys yllättää, saat tukea ja neuvoja työnhakuun. Uravalmennuksestamme hyötyvät myös opiskelijat: pohditaan urapolkuasi ja laitetaan haku päälle!

Lue lisää

Vakuutukset

Jäsenyyteemme sisältyy vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutus, lisäksi saat jäsenhintaan esimerkiksi Suomen edullisimman henkivakuutuksen.

Lue lisää

Yrittäjyyspalvelut

Yrittäjyysvalmennus auttaa sekä yrittäjiä että yrittäjyyttä harkisevia ja kevytyrittäjyyspalvelumme tekee yrittämisestä helppoa. Yrittäjäjäsenenämme hyödynnät myös Suomen Yrittäjien edut.

Lue lisää

Muut jäsenedut

Osoita ylpeyttä tutkinnostasi: tilaa tradenomilakki tai -sormus! Yhteisössä on voimaa - kilpailuta porukassa ja säästä. Tutustu muihin etuihimme.

Lue lisää