Esihenkilöpalvelut

Loista esihenkilönä! Tarjoamme henkilökohtaista valmennusta, koulutuksia sekä verkostoitumismahdollisuuksia muiden esihenkilöiden kanssa.

Olisiko nyt sinun aikasi satsata itseesi, kehittyä esihenkilönä ja kasvaa työyhteisösi kannustajana ja tukipilarina?

Esihenkilövalmennus – ONNISTU JA JAKSA JOHTAJANA

Kaipaatko sparrailuapua? Pohditko kuinka motivoida tiimiäsi parhaiten? Oletko juuri siirtynyt esihenkilötehtäviin?

Kokenutkin johtaja hyötyy sparrailuavusta ja näkökulmien avartamisesta yhdessä. Maailma muuttuu ja oma rooli esihenkilönä pohdituttaa. Samalla paine alaisilta ja muulta johdolta kasvaa ja oma jaksaminen voi olla koetuksella.

Esihenkilövalmennuksen sisältö räätälöidään vastaamaan sinun tarpeitasi. Saat siis valmennuksesta työkaluja juuri omaan tilanteeseesi: olit sitten tuore johtaja tai kokeneempi tyyppi. Futuurin valmentajat auttavat sinua onnistumaan työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Ajanvaraus futuurin onnistuu helposti sähköisen ajanvarauskalenterin kautta. Valmennus on tarjolla suomeksi ja englanniksi ja se toteutetaan etäyhteydellä verkossa.
Ryhmämuotoinen esihenkilövalmennus

Ryhmävalmennuksessa pääset vaihtamaan ajatuksia muiden johtajien kanssa, ja saat arvokkaita tukea ja vinkkejä työhösi kollegoilta ja asiantuntijoilta. Valmennuksessa opit valmentavan johtamisen työkaluja, joita voit viedä omaan arkeesi innostavalla tavalla. Järjestämme ryhmävalmennuksen vuosittain. Aikataulut ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan vuosittain tapahtumakalenterissamme sekä sähköpostitse. Seuraa siis viestintäämme!


Vauhtia uralle Keskuskauppakamarin Yritysjohdon ohjelmista

Tradenomiliiton jäsenenä saat alennuksen (-15 %) Yritysjohdon ohjelmista ja Suurista päivistä. Yritysjohdon ohjelmista löydät valmennusta mm. johtamisesta, vaikuttamisesta, viestinnästä, vastuullisuudesta ja kansainvälistymisestä. Lue lisää jäsenedusta ja lunasta etukoodi (vaatii kirjautumisen).


Videokirjasto tukenasi 24/7

Videokirjastostamme löydät tukea ja motivaatiota työhösi. Miten olla läsnä ja miten olla tukena ratkaisemassa työyhteisön kiperiä kysymyksiä, muun muassa näitä kysymyksiä käsitellään sisällöissä, jotka liittyvät esihenkilön arkeen kuten esihenkilötyö etänä ja tiimien johtamiseen.

Videokirjasto on käytettävissäsi 24/7 missä tahansa. Videokirjaston tuottaa yhteistyökumppanimme UP Partners. Pääset kirjautumaan videokirjastoon samoilla tunnuksilla kuin muihinkin Tradenomien sähköisiin jäsenpalveluihin. Nyt on aika ottaa opit haltuun!


Verkostoidu muiden esihenkilönä toimivien tradenomien kanssa

Monipuoliset ja osaamistasi tukevat koulutuksemme ja valmennuksemme tarjoavat mahdollisuuden verkostoitumiseen.

Vuosittain toteutettavassa mentoroinnissa voit mentorina jakaa osaamistasi ja kokemuksiasi. Aktorina voit esimerkiksi pohtia seuraavia uraliikkeitä, jos esihenkilötehtävät kiinnostavat.


Sinua voisi kiinnostaa myös

Mentoroinnista uutta potkua uralle.

Valmentava johtaminen - yksinkertaisesti toimivaa.