Esihenkilöpalvelut

Loista esihenkilönä! Tarjoamme henkilökohtaista esihenkilövalmennusta, koulutuksia sekä tradenomiesihenkilöiden verkoston.

Esihenkilövalmennus

Koetko esihenkilötyön haastavana? Onko oma jaksaminen koetuksella?

Esihenkilöt ovat usein puun ja kuoren välissä, kun kohtaavat erilaisia työyhteisön ja työkyvyn haasteita. Keinoja ei välttämättä aina ole. Apua saa esihenkilövalmennuksestamme, jonka teemoja voivat olla esimerkiksi:

  • haastavat esihenkilötilanteet
  • työyhteisön ristiriitatilanteet ja
  • esihenkilön oma toimintatyyli sekä jaksaminen.

Valmennuksen sisältö räätälöidään henkilökohtaisiin tarpeisiisi sopivaksi. Valmennukset toteutetaan suomeksi ja englanniksi Työvalmennus Futuurin kautta. Futuurin ohjaajilla on vankka kokemus esihenkilöiden tukemisesta työssään.

Henkilökohtaisen maksuttoman online-esihenkilövalmennusajan voit varata sähköisen ajanvarauskalenterin kautta tästä.


Esihenkilöverkosto

Esihenkilöverkoston jäsenenä saat ensimmäisenä tiedon esihenkilöille suunnatuista koulutuksista ja tilaisuuksista. Suosituissa esihenkilöaamuissa opit lisää ja pääset verkostoitumaan muiden esihenkilöiden kanssa. Järjestämme myös esihenkilöiden sparrausryhmiä ja valmennuksia, joista tiedotamme erikseen. Voit liittyä esihenkilöverkostoon helposti verkkoasioinnissa.

Esihenkilöille suunnatut tapahtumat ja koulutukset löydät tapahtumakalenteristamme


Videokirjasto 

Videokirjastostamme löydät paljon materiaalia erilaisiin esihenkilötyön arkisiin ja haastavampiinkin tilanteisiin. Videokirjasto on käytettävissäsi veloituksetta. Videot ovat katsottavissa 24/7, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Videokirjastoon pääset tästä