Esihenkilöpalvelut

Loista esihenkilönä! Tarjoamme henkilökohtaista valmennusta, koulutuksia sekä verkostoitumismahdollisuuksia muiden esihenkilöiden kanssa.

Esihenkilövalmennus

Oletko juuri siirtynyt esihenkilötehtäviin? Kaipaatko sparrailuapua esihenkilönä? Pohditko miten motivoida tiimiäsi parhaiten? 

Esihenkilön rooli saattaa olla sinulle uusi ja kaipaat tukea uudessa roolissasi, mutta myös kokenut johtaja hyötyy sparrailuavusta. Maailma muuttuu ja myös oma rooli voi välillä pohdituttaa. Toisaalta painetta tulee sekä alaisilta että muulta johdolta ja oma jaksaminenkin voi olla koetuksella.

Palaute esihenkilövalmennuksesta.

Valmennuksen sisältö räätälöidään vastaamaan sinun tarpeitasi. Futuurin valmentajat auttavat sinua onnistumaan työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Valmennus on tarjolla suomeksi ja englanniksi ja se toteutetaan etäyhteydellä verkossa - valmennus on siis hyödynnettävissäsi, asuitpa missä päin Suomea tahansa. Ajanvaraus onnistuu helposti sähköisen ajanvarauskalenterin kautta.

Varaa aika esihenkilövalmennukseen tästä >>


Ryhmämuotoinen esihenkilövalmennus

Järjestämme vuosittain myös ryhmävalmennuksen, jossa saat tukea ja vinkkejä työhösi sekä pääset vaihtamaan ajatuksia muiden kanssa. Olet sitten kokenut konkari tai tuore esihenkilö, tässä valmennuksessa opit muun muassa valmentavan johtamisen työkaluja, joita voit viedä arkeesi innostavalla tavalla. 

Ryhmävalmennuksen aikataulut ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan vuosittain tapahtumakalenterissamme sekä sähköpostitse. Seuraa viestintäämme!


Videokirjasto 

Videokirjastostamme löydät tukea ja motivaatiota työhösi. Miten olla läsnä ja miten olla tukena ratkaisemassa työyhteisön kiperiä kysymyksiä, muun muassa näitä kysymyksiä käsitellään sisällöissä, jotka liittyvät esihenkilön arkeen ja tiimien johtamiseen.

Videokirjasto on käytettävissäsi 24/7 missä tahansa. Videokirjaston tuottaa yhteistyökumppanimme UP Partners. Pääset kirjautumaan videokirjastoon samoilla tunnuksilla kuin muihinkin Tradenomien sähköisiin jäsenpalveluihin. Nyt on aika ottaa opit haltuun!

Kirjaudu videokirjastoon tästä >>


Verkostoidu muiden esihenkilönä toimivien tradenomien kanssa

Monipuoliset ja osaamistasi tukevat koulutuksemme ja valmennuksemme tarjoavat mahdollisuuden verkostoitumiseen.

Vuosittain toteutettavassa mentoroinnissa voit mentorina jakaa osaamistasi ja kokemuksiasi. Aktorina voit esimerkiksi pohtia seuraavia uraliikkeitä, jos esihenkilötehtävät kiinnostavat.


Sinua voisi kiinnostaa myös

Mentoroinnista uutta potkua uralle.

Valmentava johtaminen - yksinkertaisesti toimivaa.