Lakipalvelut

Pulmia työssä tai yksityiselämässä? Lakipalvelumme tukee, neuvoo ja avustaa.

ARVOKASTA APUA LAKIASIOIHIN

Lakipalvelut ovat merkittävä taloudellinen etu jäsenillemme – saat taitavat juristit avuksesi ihan vaan jäsenmaksun hinnalla!

Lakipalvelumme tukevat jäseniämme työn ja yksityiselämän kysymyksissä. Saat vikkelästi ammattitaitoista apua haasteisiin liittomme omilta työsuhdejuristeilta. Tradenomien kattava oikeusturvaetu kustantaa tarvittaessa jopa oikeudenkäynnin kustannuksia ja onkin oikea työelämän supervakuutus haastavien tilanteiden varalle.

Huomioithan palveluja verratessasi - Tradenomien juristipalvelut ovat mahdollisissa riita-asioissa paljon enemmän kuin muutaman minuutin konsultaatio! Meillä palveluun kuuluu myös työsuhteeseen liittyvien riita-asioiden hoitaminen ja esimerkiksi sovintoneuvottelujen käynnistäminen puolestasi.

ARVOKASTA APUA LAKIASIOIHIN

Tutustu Lakipalveluihimme

Työsuhdeneuvonta

Juridiikan ammattilaiset palveluksessasi jäsenmaksun hinnalla! Tarjoamme neuvontaa työ- ja virkasuhteisiin liittyvissä juridisissa kysymyksissä.

Lue lisää

Oikeusturva

Ainutlaatuisen Tradenomien jäsenten oikeusturvaedun ehdot paranevat joka vuosi jäsenyyden edetessä!

Lue lisää

Digijuristi

Sähköisestä lakipalvelustamme löydät vastaukset yleisimpiin työsuhdekysymyksiin. Tsekkaa tietoiskut liittyen esimerkiksi työsuhteisiin, palkkaan ja vuosilomaan.

Lue lisää

Oma luottamusmies

Oma Luottamusmiehestä löydät luotettavan ja selkeän vastauksen mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, liittyen esim. palkkoihin, kilpailukieltoihin, perhevapaisiin ja työaikoihin.

Lue lisää

Yksityiselämän oikeudellinen neuvonta

Voit kääntyä puoleemme myös, jos tarvitset neuvontaa yksityisen elämän asioissa. Katso, mitkä asiat kuuluvat neuvontapalvelumme piiriin ja ota yhteyttä.

Lue lisää

Lakichat

Lakichat päivystää sivuillamme ma-pe 9-16 ja sen löydät sivun oikeasta alalaidasta. Chatista saat nopeasti vastauksen simppelimpiin lakikysymyksiin.