Kilpailuta porukassa -palvelu

Edullisempia tuotteita ja palveluita tradenomien joukkovoimaa käyttäen! 

Porukassa.fi tarjoaa Tradenomien jäsenille uuden tavan kilpailuttaa yhdessä tuotteita ja palveluita, jotta lopputuloksena olisi edullisemmat hinnat kaikille osallistujille. Palvelu on jäsenelle maksuton eikä mukanaolo kilpailutuksessa sido ostamaan tuotetta – sitä käyttämällä voi siis vain voittaa. 

Porukassa-palvelun toteuttaa yhteistyökumppanimme FriendsIN Oy. Porukassa.fi tavoittaa jo lähes miljoona kotitaloutta. 

Palvelun käyttö on jäsenelle maksutonta eikä kilpailutukseen osallistuminen velvoita ostamaan tuotetta.

Palvelun käyttö on jäsenelle maksutonta eikä kilpailutukseen osallistuminen velvoita ostamaan tuotetta.


Kilpailuta tänä syksynä sähkösopimuksesi 

Porukassa tehdyt kilpailutukset ovat tarjonneet 20-30 % markkinahintoja edullisemman sähkön riippuen kilpailuttajan nykyisestä sopimuksesta. Jos et ole koskaan kilpailuttanut sähköäsi, tee se nyt Tradenomien Porukassa, sillä yhdessä onnistut paremmin kuin yksin toimien. Pienelläkin sähkön käytöllä on merkitystä kokonaisuuden kannalta. 

Nyt voit osallistua kilpailutukseen 24 kk:n määräaikaisesta sähkösopimuksesta yksiaikamittauksella. Voit osallistua kilpailutukseen vaikka sinulla olisi voimassa määräaikainen sähkösopimus. Siinä tapauksessa ilmoittautumisesi jää odottamaan määräajan päättymistä ja olet mukana, kun kilpailutuksesi on ajankohtainen. Kilpailutus koskee vain sähköenergiaa, sillä siirtoa ei voi kilpailuttaa.

Ilmoittaudu mukaan kilpailutukseen 15.10. klo 12 mennessä täällä