Tradenomilakki

Tilaa itsellesi vain tradenomeille suunniteltu tradenomilakki! Lakkia voi käyttää valmistunut tradenomi tai tradenomiopiskelija.

Tradenomilakit valmistaa E.R.Wahlman Oy käsityönä Suomessa. Lakki on suunniteltu vain tradenomeille. Lakkia voivat käyttää sekä valmistuneet tradenomit että tradenomiopiskelijat.

Lakin kupuosa on valkoinen, lakkia kiertävä panta harmaa ja tupsu harmaa-vihreä. Lakin pantaan kiinnitetään tradenomilyyra.     

Kupuosan materiaalina on laadukas puuvillasametti, joka kestää hyvin aikaa. Sisäpuolen vuoraus on satiinia ja otsaa vasten tuleva nauha nahkaa. Poikkeuksellisesti tupsun nauha on kiinnitetty myös lakin etuosan, lipan viereen.

Tutustu tradenomilakin ohjesääntöön tästä.

Tradenomilakin hinta

Tradenomien jäsenet: 110 €
Muut tradenomit ja -opiskelijat: 145 €

Hinnat sisältävät lakin, lyyran, säilytyslaatikon ja toimituskulut kotimaassa.

Tilaus ja toimitus

HUOM! Seuraava lakkitoimitus tehdään viikolla 21.

Tradenomilakin tilaus tehdään sähköpostitse tai allaolevan lomakkeen kautta. Toimitusaika on n. viikko, mikäli haluamasi koko löytyy varastosta. Pidämme varastossa aina yleisimpiä lakkikokoja (koot 54-60), mutta poikkeuksellisen pienten tai suurten kokojen osalta toimitusaika on useampia viikkoja. Lakin maksutapana on lasku, joka lähetetään lakkitoimituksen yhteydessä.

Mittaathan päänympäryksesi tarkasti mittanauhalla tilausta tehdessäsi!