Työhyvinvointipalvelut

Tuntuuko (työ) arki kuormittavalta? Me autamme sinua! Varaa aika työhyvinvointi- tai työkykyvalmennukseen ja löydä vinkkejä hyvinvointiin videokirjastostamme.

Henkilökohtainen työhyvinvointivalmennus tukee jaksamistasi

Tulisivatko vinkit ajanhallintaan tai priorisointiin tarpeeseen? Tuntuuko, että työ valtaa ajatukset myös vapaa-ajalla? Kaipaatko vinkkejä itsesi johtamiseen?

Henkilökohtaisessa työhyvinvointivalmennuksessa tartutaan työtehtävien priorisoinnin ja ajanhallinnan ongelmiin, otetaan niskalenkki stressistä ja löydetään ratkaisuja kokonaishyvinvointiin.  Valmennuksen keskiössä ovat jaksamisesi tukeminen sekä ajan- ja stressinhallinta.

Työhyvinvointivalmennuksen aiheita voivat olla esimerkiksi:

  • Arjen hallinta ja työssä jaksaminen 
  • Palautuminen
  • Kuormittavassa tilanteessa hyvinvoinnin edistäminen

Valmennuksemme sopii sekä kokeneemmille osaajille että vastavalmistuneille. Palveluvalikosta löydät erikseen myös opiskelijoille suunnatun hyvinvointivalmennuksen.

Varaa aika työhyvinvointivalmennukseen >>

 

Huolichat - jeesiä työhyvinvointiin

Onko työelämässä jokin asia joka askarruttaa? Pohdituttaako jaksaminen? Kaipaatko tukea työhyvinvointiin? 

Huolichat on matalan kynnyksen palvelu, jossa voit keskustella ura- ja työhyvinvointivalmentajan kanssa sinulle tärkeistä työelämän asioista. Saat lisää motivaatiota tekemiseesi ja tukea työhyvinvointiisi. 

Huolichat on auki arkisin klo 9-12. Palvelussa on mahdollisuus myös videoyhteyteen. Huolichatin ollessa suljettuna voit jättää yhteydenottopyynnön. 

 

Henkilökohtainen työkykyvalmennus auttaa työkyvyn heikettyä

Jos työkykyysi vaikuttaa esimerkiksi sairaus, työn psyykkinen kuormitus tai kiusaaminen ja häirintä, tämä valmennus sopii sinulle. Henkilökohtainen työkykyvalmennus auttaa sinua pitämään työkykyäsi yllä haastavissakin tilanteissa.

Työkykyvalmennuksen aiheina voi olla vaikkapa:

  • Erilaiset työkyvyn haasteet
  • Työhön paluu sairasloman jälkeen
  • Työssäjaksamisen edistäminen

Työkykyvalmennuksessa pääset keskustelemaan ammatillisen kuntoutuksen ohjaajan kanssa.

Pidä huolta jaksamisestasi!

Varaa aika työkykyvalmennukseen >>

 

Futuurin kokeneet valmentajat auttavat sinua onnistumaan ja jaksamaan työssäsi. Valmennuksemme ovat tarjolla suomeksi ja englanniksi ja toteutetaan etäyhteydellä verkossa. Valmennukset sisältyvät jäsenmaksuusi Tradenomien täysjäsenenä sekä Kulta- ja Musta-tason opiskelijajäsenenä. Ota askel kohti tasapainoisempaa arkea!


Videokirjasto tarjoaa inspiraatiota ja vinkkejä hyvinvointiin 24/7

Uraportaalistamme löydät hyvinvointiin liittyviä videoita ja webinaaritallenteita. Jos tuntuu, että kiire ja stressi valtaavat alaa, on hyvä välillä pysähtyä oman hyvinvoinnin äärelle. Oman mielen ja kehon huoltamisella on merkitystä työhyvinvoinnin ja työssäjaksamisen kannalta. 

Videoista voit etsiä vinkkejä ja inspiraatiota hyvinvointiin 24/7 - katso silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Kirjaudu Uraportaaliin tästä >>


Kykykompassi - arvioi työkykysi helposti

Ennaltaehkäisy ja varhainen puuttuminen ovat tärkeitä keinoja työkyvyn ylläpitämisessä. Uraportaalista löydät myös Kykykompassin, joka on nopea ja helppo työkalu oman työkyvyn arviointiin. Vastaamalla muutamaan kysymykseen saat yleiskuvan työkykyysi vaikuttavista tekijöistä ja yhteenvedon vastauksistasi. Kykykompassin tuloksia voit käyttää keskustelun pohjana esimerkiksi henkilökohtaisissa työhyvinvointi- ja työkykyvalmennuksissamme. 

Miltä työkykysi näyttää tänään? Kokeile Kykykompassia!

Kokeile Kykykompassia tästä >>

 

Uraportaalin sisällöt kuuluvat jäsenmaksuusi. Portaaliin pääset kirjautumaan samoilla tunnuksilla kuin muihinkin Tradenomien sähköisiin palveluihin.


Koulutukset ja webinaarit

Tarjoamme jäsenillemme runsaasti työhyvinvointiaiheisia koulutuksia ja webinaareja ympäri vuoden.

Koulutustemme aiheina ovat olleet muun muassa: 

  • unen merkitys
  • palautuminen
  • psykologinen turvallisuus

Tutustu tuleviin koulutuksiimme >>