Työhyvinvointipalvelut

Tuntuuko (työ) arki kuormittavalta? Me autamme sinua! Varaa aika työhyvinvointi- tai työkykyvalmennukseen ja löydä vinkkejä hyvinvointiin videokirjastostamme.

Työhyvinvointipalvelut ovat kaikkien Tradenomien jäsenten käytettävissä – ihan vaan jäsenmaksun hinnalla.


Henkilökohtainen työhyvinvointivalmennus tukee jaksamistasi

Tulisivatko vinkit ajanhallintaan tai priorisointiin tarpeeseen? Tuntuuko, että työ valtaa ajatukset myös vapaa-ajalla? Kaipaatko vinkkejä itsesi johtamiseen?

Henkilökohtaisessa työhyvinvointivalmennuksessa tartutaan työtehtävien priorisoinnin ja ajanhallinnan ongelmiin, otetaan niskalenkki stressistä ja löydetään ratkaisuja kokonaishyvinvointiin. Valmennuksen keskiössä ovat jaksamisesi tukeminen sekä ajan- ja stressinhallinta.

Työhyvinvointivalmennuksen aiheita voivat olla esimerkiksi:

  • Arjen hallinta ja työssä jaksaminen 
  • Palautuminen
  • Kuormittavassa tilanteessa hyvinvoinnin edistäminen

Satsaa hyvinvointiisi. Valmennuksemme sopii sekä kokeneemmille osaajille että vastavalmistuneille. Ajanvarauksen palveluvalikosta löydät erikseen myös opiskelijoille suunnatun hyvinvointivalmennuksen.

Henkilökohtainen työkykyvalmennus auttaa työkyvyn heikettyä

Jos työkykyysi vaikuttaa esimerkiksi sairaus, työn psyykkinen kuormitus tai kiusaaminen ja häirintä, tämä valmennus sopii sinulle. Henkilökohtainen työkykyvalmennus auttaa sinua pitämään työkykyäsi yllä haastavissakin tilanteissa.

Työkykyvalmennuksen aiheina voi olla vaikkapa:

  • Erilaiset työkyvyn haasteet
  • Työhön paluu sairasloman jälkeen
  • Työssäjaksamisen edistäminen

Työkykyvalmennuksessa pääset keskustelemaan ammatillisen kuntoutuksen ohjaajan kanssa.

PIDÄ HUOLTA JAKSAMISESTASI JA VARAA AIKA TYÖKYKYVALMENNUKSEEN

Futuurin kokeneet valmentajat auttavat sinua onnistumaan ja jaksamaan työssäsi. Valmennuksemme ovat tarjolla suomeksi ja englanniksi ja toteutetaan etäyhteydellä verkossa. Valmennukset sisältyvät jäsenmaksuusi Tradenomien täysjäsenenä sekä Kulta- ja Musta-tason opiskelijajäsenenä. Ota askel kohti tasapainoisempaa arkea!

INSPIRAATIOTA JA VINKKEJÄ HYVINVOINTIIN 24/7 VIDEOKIRJASTOSTA

Joskus kiire ja stressi valtaavat kaikkien mielestä alaa. Silloin on aika pysähtyä oman hyvinvoinnin äärelle.

Uraportaalistamme löydät hyvinvointiin liittyviä videoita ja webinaaritallenteita. Oman mielen ja kehon huoltamisella on hurjasti merkitystä työhyvinvoinnin ja työssäjaksamisen kannalta.

Videoista voit löytää vinkkejä ja inspiraatiota hyvinvointiisi – silloin kun sinulle parhaiten sopii! Uraportaalin sisällöt kuuluvat jäsenmaksuusi. Portaaliin pääset kirjautumaan samoilla tunnuksilla kuin muihinkin Tradenomien sähköisiin palveluihin.

Kykykompassi - arvioi työkykysi 

Ennaltaehkäisy ja varhainen puuttuminen ovat tärkeitä keinoja työkyvyn ylläpitämisessä. 

Uraportaalista löydät myös Kykykompassin, joka on nopea ja helppo työkalu oman työkyvyn arviointiin. Vastaamalla muutamaan kysymykseen saat yleiskuvan työkykyysi vaikuttavista tekijöistä ja yhteenvedon vastauksistasi. Kykykompassin tuloksia voit käyttää keskustelun pohjana esimerkiksi henkilökohtaisissa työhyvinvointi- ja työkykyvalmennuksissamme. Uraportaalin sisällöt kuuluvat jäsenmaksuusi. Portaaliin pääset kirjautumaan samoilla tunnuksilla kuin muihinkin Tradenomien sähköisiin palveluihin. Palvelun tarjoaa yhteistyökumppanimme UP! Partners.

Miltä työkykysi näyttää tänään? Kokeile Kykykompassia!

 Tradenomien koulutukset ja webinaarit

Tarjoamme jäsenillemme runsaasti työhyvinvointiaiheisia koulutuksia ja webinaareja ympäri vuoden.

Ajankohtaisia ja kiinnostavia koulutustemme aiheita ovat olleet mm.

  • unen merkitys
  • palautuminen
  • psykologinen turvallisuus

TUTUSTU TULEVIIN KOULUTUKSIIMME JA TULE MUKAAN