Työhyvinvointipalvelut

Varaa aika työhyvinvointivalmennukseen ja poimi parhaat hyvinvointivinkit videokirjastostamme.

Henkilökohtainen työhyvinvointivalmennus

Koetko työarjen haastavana? Tuntuuko, että oma jaksaminen on koetuksella? Tuntuuko, etteivät vuorokauden tunnit meinaa millään riittää

Henkilökohtaisessa työhyvinvointivalmennuksessa tartutaan työtehtävien priorisoinnin ja ajanhallinnan ongelmiin, otetaan niskalenkki stressistä ja löydetään ratkaisuja kokonaishyvinvointiin sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen haasteisiin. Työhyvinvointivalmennuksen tarkoitus on tukea työssä jaksamista.

Maksuton työhyvinvointivalmennus toteutetaan online-valmennuksena ja se räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan. Valmennukset toteutetaan suomeksi ja englanniksi Työvalmennus Futuurin kautta. 

Pidä huolta jaksamisestasi ja varaa aika työhyvinvointivalmennukseen tästä


Videokirjasto

Videokirjastostamme löydät työhyvinvointiin liittyviä videotallenteita.  Ajankohtaisina aiheina esimerkiksi nykytyöelämä, parempi stressin- ja kiireensieto, palautuminen sekä ajanhallinta. Videot ovat katsottavissa 24/7, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Videokirjastoomme pääset tästä


Koulutukset ja webinaarit

Järjestämme myös työhyvinvointiaiheisia koulutuksia ja webinaareja. Tietoa koulutuksista löydät tapahtumakalenteristamme.