Työhyvinvointipalvelut

Varaa aika työhyvinvointi- tai työkykyvalmennukseen ja poimi parhaat hyvinvointivinkit videokirjastostamme.

Henkilökohtainen työhyvinvointivalmennus

Koetko työarjen haastavana? Tuntuuko, että oma jaksaminen on koetuksella? Tuntuuko, etteivät vuorokauden tunnit meinaa millään riittää

Henkilökohtaisessa työhyvinvointivalmennuksessa tartutaan työtehtävien priorisoinnin ja ajanhallinnan ongelmiin, otetaan niskalenkki stressistä ja löydetään ratkaisuja kokonaishyvinvointiin sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen haasteisiin. Työhyvinvointivalmennuksen tarkoitus on tukea työssä jaksamista.

Maksuton työhyvinvointivalmennus toteutetaan online-valmennuksena ja se räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan. Valmennukset toteutetaan suomeksi ja englanniksi Työvalmennus Futuurin kautta. 

Pidä huolta jaksamisestasi!

Varaa aika työhyvinvointivalmennukseen


Henkilökohtainen työkykyvalmennus

Henkilökohtainen lyhyt työkykyvalmennus tähtää työkyvyn ylläpitämiseen. Työkykyvalmennukset toteuttaa ammatillisen kuntoutuksen ohjaaja ja käsiteltäviä teemoja ovat mm. 

  • sairauden vaikutus työssä jaksamiseen
  • psyykkinen kuormitus työssä ja psyykkinen hyvinvointi
  • kiusaaminen ja häirintä

Maksuton työhyvinvointivalmennus toteutetaan online-valmennuksena ja se räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan. Valmennukset toteutetaan suomeksi ja englanniksi Työvalmennus Futuurin kautta. 

Varaa aika työkykyvalmennukseen


Videokirjasto ja Kykykompassi

Uraportaalistamme löydät hyvinvointiin liittyviä videoita ja webinaaritallenteita, jotka käsittelevät esimerkiksi palautumista sekä stressin- ja ajanhallintaa. Videoista voit etsiä vinkkejä ja inspiraatiota hyvinvointiin 24/7, katso silloin kun sinulle parhaiten sopii! 

Samasta paikasta löydät myös Kykykompassin, joka on nopea ja simppeli työkalu oman työkyvyn arviointiin. Vastaamalla muutamaan kysymykseen saat yleiskuvan työkykyysi vaikuttavista tekijöistä ja yhteenvedon vastauksistasi. Kykykompassin tuloksia voit käyttää keskustelun pohjana esimerkiksi henkilökohtaisissa työhyvinvointi- ja työkykyvalmennuksissamme. 

Tutustu videokirjastoon ja Kykykompassiin


Koulutukset ja webinaarit

Järjestämme myös työhyvinvointiaiheisia koulutuksia ja webinaareja.

Tietoa koulutuksista löydät tapahtumakalenteristamme.