Työhyvinvointipalvelut

Tuntuuko (työ) arki kuormittavalta? Me autamme sinua! Varaa aika työhyvinvointi- tai työkykyvalmennukseen ja löydä vinkkejä työhyvinvointiin videokirjastostamme.

Henkilökohtainen työhyvinvointivalmennus tukee työssä jaksamistasi

Tulisivatko vinkit ajanhallintaan tai priorisointiin tarpeeseen? Tuntuuko, että työ valtaa ajatukset myös vapaa-ajalla? Kaipaatko vinkkejä itsesi johtamiseen?

Henkilökohtaisessa työhyvinvointivalmennuksessa tartutaan työtehtävien priorisoinnin ja ajanhallinnan ongelmiin, otetaan niskalenkki stressistä ja löydetään ratkaisuja kokonaishyvinvointiin sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen haasteisiin. Valmennuksen keskiössä ovat jaksamisesi tukeminen sekä ajan- ja stressinhallinta.

Työhyvinvointivalmennuksen aiheita voivat olla esimerkiksi:

 • Tuki arjen hallintaan ja työssä jaksamiseen
 • Palautuminen
 • Ennakointi hyvinvoinnin näkökulmasta
 • Kuormittavassa tilanteessa hyvinvoinnin edistäminen

Jäsenenämme valmennus kuuluu jäsenmaksuusi, joten voit kokeilla palvelua huoletta. Ota askel kohti tasapainoisempaa arkea!

Varaa aika työhyvinvointivalmennukseen >>

 

Opiskelijoiden hyvinvointivalmennus

Kuormittavatko opinnot? Koetko olevasi yksin ajatustesi kanssa?

Opiskelijoille suunnitellussa hyvinvointivalmennuksessamme voit keskustella opiskeluarjesta nousevista huolenaiheista ja saada työkaluja ja -vinkkejä jaksamiseen. Opiskelijoiden hyvinvointivalmennus kuuluu jäsenmaksuusi Kulta- tai Musta-jäsenenämme.

Varaa aika hyvinvointivalmennukseen >>

 

Henkilökohtainen työkykyvalmennus auttaa työkyvyn heikettyä

Jos työkykyysi vaikuttaa esimerkiksi sairaus, työn psyykkinen kuormitus tai kiusaaminen ja häirintä, tämä valmennus sopii sinulle. Henkilökohtainen työkykyvalmennus auttaa sinua pitämään työkykyäsi yllä haastavissakin tilanteissa.

Työkykyvalmennuksen aiheina voi olla vaikkapa:

 • Erilaiset työkyvyn haasteet
 • Työhön paluu sairasloman jälkeen
 • Työssäjaksamisen edistäminen

Työkykyvalmennuksessa pääset keskustelemaan ammatillisen kuntoutuksen ohjaajan kanssa.

Pidä huolta jaksamisestasi!

Varaa aika työkykyvalmennukseen >>

 

Valmennuksemme toteutetaan online-valmennuksena ja ne ovat saatavilla suomeksi ja englanniksi. Valmennus sisältyy jäsenmaksuusi Tradenomien täysjäsenenä sekä Kulta- ja Musta-tason opiskelijajäsenenä.


Videokirjasto tarjoaa inspiraatiota ja vinkkejä hyvinvointiin 24/7

Uraportaalistamme löydät hyvinvointiin liittyviä videoita ja webinaaritallenteita. Jos tuntuu, että kiire ja stressi valtaavat alaa, on hyvä välillä pysähtyä oman hyvinvoinnin äärelle. Oman mielen ja kehon huoltamisella on merkitystä työhyvinvoinnin ja työssäjaksamisen kannalta. 

Videoista voit etsiä vinkkejä ja inspiraatiota hyvinvointiin 24/7 - katso silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Kirjaudu Uraportaaliin tästä >>


Kykykompassi - arvioi työkykysi helposti

Ennaltaehkäisy ja varhainen puuttuminen ovat tärkeitä keinoja työkyvyn ylläpitämisessä. Uraportaalista löydät myös Kykykompassin, joka on nopea ja helppo työkalu oman työkyvyn arviointiin. Vastaamalla muutamaan kysymykseen saat yleiskuvan työkykyysi vaikuttavista tekijöistä ja yhteenvedon vastauksistasi. Kykykompassin tuloksia voit käyttää keskustelun pohjana esimerkiksi henkilökohtaisissa työhyvinvointi- ja työkykyvalmennuksissamme. 

Miltä työkykysi näyttää tänään? Kokeile Kykykompassia!

Kokeile Kykykompassia tästä >>

 

Uraportaalin sisällöt kuuluvat jäsenmaksuusi. Portaaliin pääset kirjautumaan samoilla tunnuksilla kuin muihinkin Tradenomien sähköisiin palveluihin.


Koulutukset ja webinaarit

Tarjoamme jäsenillemme runsaasti työhyvinvointiaiheisia koulutuksia ja webinaareja ympäri vuoden.

Koulutustemme aiheina ovat olleet muun muassa: 

 • unen merkitys
 • palautuminen
 • resilienssi
 • psykologinen turvallisuus

Tutustu tuleviin koulutuksiimme >>