Ura- ja työnhakupalvelut

Palvelumme tarjoavat sinulle tukea uraan ja työnhakuun liittyen tilanteestasi riippumatta!

Tukea työnhakusi ja urasi jokaiseen vaiheeseen

Tarjoamme laajan valikoiman ura- ja työnhakupalveluita tradenomeille alasta riippumatta! Palvelut tukevat sinua urasi jokaisessa vaiheessa, olit sitten vastavalmistunut tai pidemmän työuran tehnyt tradenomi. Palveluja hyödyntämällä saat ideoita ja inspiraatiota työnhaun eri vaiheisiin, urasuunnitteluun, yrittäjyyteen ja työhyvinvointiin. Laadukkaat ja tradenomien tarpeisiin luodut palvelut auttavat sinua tavoittamaan koko potentiaalisi niin urallasi kuin työnhaussa. Valitse valikosta juuri sinun tarpeisiisi sopivat palvelut ja aloita käyttö heti!

Tukea työnhakusi ja urasi jokaiseen vaiheeseen

Kaikki ura- ja työnhakupalvelumme

Uravalmennus

Henkilökohtainen uravalmennus auttaa sinua työnhaussa, urasuunnittelussa ja uralla etenemisessä. Valmennus räätälöidään vastaamaan sinun tarpeitasi.

Lue lisää

Tradenomien työpaikat

Löydä osaamistasi vastaava työpaikka tradenomeille suunnatusta työpaikkalistauksesta!

Lue lisää

Työllistymishankkeet

Päivitä työnhakutaitosi ajantasalle työnhakuun ja työllistymiseen suunnatuissa koulutuksien ja sparraustyhmien avulla.

Lue lisää

Verkkomateriaalia oman osaamisen kehittämiseen

Kehitä osaamistasi itsenäisesti monipuolisten verkkomateriaalien avulla. Olemme koonneet erinomaisia verkkokursseja ja itseopiskelualustoja itsenäisen oppimisen tueksi.

Lue lisää

Mentorointi

Vuosittain järjestettävä mentorointiohjelmamme tarjoaa mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun!

Lue lisää

Menesty työnhaussa-verkkokurssi

Kehitä työnhakutaitojasi itsenäisesti toteutettavan verkkokurssin avulla. Työnhakukurssin suoritettuasi omaat taidot taitavaan työnhakuun!

Lue lisää

Apua työhaastatteluun

Valmistautumalla työhaastattelu sujuu helpommin. Valmistaudu huolellisesti videohaastattelusimulaattorin ja verkkokurssin avulla!

Lue lisää

Yrittäjyyspalvelut

Tradenomien yrittäjäpalvelut tarjoavat yrittäjille ja yrittäjäksi haluaville tarpeellista apua ja tietoa yrittäjyysmatkan varrella.

Lue lisää