Sales Development Representative, Finnish Market, Clevry

Haku voimassa: 11.12.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/304902?hsLang=fi

Löytyykö sinulta halua kasvaa B2B- myynnin ammattilaiseksi sekä paloa rakentaa kanssamme merkityksellistä työelämää? Oletko työntekijänä proaktiivinen ja tavoitteellinen? Haluaisitko olla osana huippua työporukkaa, joka juhlii onnistumisiaan, mutta oppii myös mielellään kohtaamistaan haasteista? Kuulimmeko sinun sanovan kyllä? Lue lisää alta! 

Mistä tässä roolissa on kyse?
Etsimme motivoitunutta ja tuloshakuista kollegaa vahvistamaan myyntitiimiämme ja viemään Clevryn myyntiä uudelle tasolle. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen, aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan joulukuussa 2022. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä Kampin kattojen yllä.

Työelämän tulevaisuus on inhimillisempi - me haluamme auttaa yrityksiä ja organisaatioita rekrytoimaan ja kehittämään henkilöstöä paremmin maailmanlaajuisesti, keskittymällä aina olennaisimpaan - pehmeisiin taitoihin. Toimintamme ytimessä on rekrytointi ja henkilöstövuokraus, sekä henkilöstön kehitysprosessit. Toimintaamme tukee tieteellisen tutkimustyön pohjalta rakennettu alustamme (SaaS), joka tuottaa psykometrisiä arviointeja.

Tehtävässä toimit kasvutavoitteidemme ytimessä keskittyen rekrytointipalveluidemme sekä henkilöarviointialustamme myyntiin ja mahdollistat laadukkaita myyntitapaamisia kontaktoimalla asiakkaita sekä varaamalla asiakastapaamisia myyntitiimillemme. Tehtävässä ei edellytetä aiempaa b2b-myynnin kokemusta, mutta Sales Development Representativena menestyy henkilö, jolta löytyy uteliaisuutta alaamme kohtaan ja oma-aloitteisuutta vastata omasta tontistaan. Tässä merkityksellisessä roolissa teet näkyväksi sen, miten erityisesti myyntiprosessin alkupään laadukkaalla tekemisellä voidaan tehostaa myynnin tuloksia. Pääset myös vaikuttamaan palkkasi määrään ja kehittymään todelliseksi myyntiammattilaiseksi. Haluamme olla osa kasvutarinaasi ja emme malta odottaa, kun pääsemme todistamaan taitojesi kehittymistä entistä suurempia kauppoja kohden!

Työssäsi Sales Development Representativena

-Etsit potentiaalisia myyntimahdollisuuksia modernien työkalujemme avulla, olet vastuussa uusasiakashankinnasta ja laadukkaasta prospektoinnista
-Olet aktiivisesti yhteydessä uusiin sekä olemassa oleviin asiakkaisiimme sähköpostitse ja puhelimitse
-Sovit asiakastapaamisia Clevryn myyntitiimille ja huolehdit selkeästä viestinnästä asiakasyrityksillemme sekä kollegoillesi
-Pääset rakentamaan omaa ammatillista verkostoasi
-Tulet toimimaan tärkeänä osana myyntiprosessiamme kasvutavoitteiden ytimessä

Etsimällämme kollegalla on

-Aitoa kiinnostusta laadukkaaseen myyntityöhön, uteliaisuutta sekä halua oppia
-Sitkeyttä työskennellä pitkäjänteisesti asetettujen tavoitteiden eteen sekä huolellinen ote jokapäiväisessä tekemisessä
-Loistavat vuorovaikutustaidot ja rohkeutta tarttua puhelimeen
-Kasvuyritykselle sopiva ajattelutapa: halua, innovaatiota ja kykyä sopeutua muutoksiin

Tarjoamme sinulle

-Tilaa kasvaa ja kehittyä entistä kovemmaksi myynnin asiantuntijaksi
-Vastuuta, vapautta ja tiimityötä arvostavan kansainvälisen työyhteisön
-Kehitysorientoituneen, matalahierarkisen ja ketterän organisaation
-Kattavan ja aikataulutetun perehdytyksen
-Kattavat työsuhde-edut, aina kattavasta työterveydenhuollosta yhteisiin aktiviteetteihin ja Alepa-fillariin

Näistä syistä meillä viihdytään
Jos meiltä kysytään, niin työssämme yhdistyvät moninaiset mahdollisuudet, kasvuun tähtäävät haasteet sekä työnilo ja merkityksellisyys. Meillä pääset osaksi energistä jengiä sekä ainutlaatuista yrityskulttuuria, joka kulminoituu arvoihimme We spread Joy, We are Human & We are Clever Rebels. Lyhyesti tämä tarkoittaa sitä, että me kannustamme kollegoitamme menestymään, kannamme vastuun yhteisestä tuloksesta, etsimme uusia luovia toimintatapoja ja juhlimme onnistumisia asian ansaitsemalla tavalla.

Monipuolisten uramahdollisuuksien lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut, kattavan perehdytyksen sekä välittömän esihenkilöiden tuen. Olemme kannattavasti kasvava yritys, jossa tehdään valtakunnallisestikin todella merkityksellistä työtä. Meillä pääset vaikuttamaan yrityksen toiminnan kehittämiseen, ja jokaisella Clevryläisellä on mahdollisuus tavoitella myös Partner-nimitystä. Mainittakoon vielä se, että vaikka teemmekin töitä tosissaan, on meille todella tärkeää, että koti- ja työelämä kulkevat balanssissa!

Hae tehtävään heti!
Tuliko sinulle fiilis, että me voisimme sopia toisillemme? Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti nettisivujemme kautta! Kerrothan hakemuksessasi minkälaista askelta olet ottamassa seuraavaksi urallasi ja miten me voisimme yhdessä tätä matkaa tehdä. Viimeinen hakupäivä on 11.12.2022, mutta nopeus on valttia ja etenemme prosessissa heti potentiaalisten hakijoiden kanssa.  Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Recruitment Manager Suvi-Anna Saloseen (suvi-anna.salonen@clevry.com).

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. Meille hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen