Asiakasneuvoja, määräaikainen, Schenker Oy, Turku

Haku voimassa: 15.12.2022
Sijainti: Lieto, Turku
Linkki: https://clevryfi.recman.no/job.php?job_id=305443#

Miltä kuulostaisi työ asiakaspalvelun parissa? Omaatko reippaan ja palveluhenkisen asenteen? Voit olla etsimämme asiakaspalvelun ammattilainen Schenker Oy:lle!

Etsimme sinua

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme Schenker Oy:lle innokkaita asiakasneuvojia määräaikaiseen työsuhteeseen 31.08.2023 asti. Tehtävä on kokoaikainen ja sijaitsee Turussa. Työllistyt Clevryn kautta Schenker Oy:lle ja aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

Asiakaspalvelijana tuet asiakkaita palveluprosessin eri vaiheissa ja varmistat asiakaslupauksen toteutumista yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden neuvontaa, tilausten käsittelyä, lähetystiedustelujen hoitamista. Lisäksi tuet asiakkaita verkkopalveluiden käyttöön liittyvissä asioissa. Työt sijoittuvat arkeen ma-pe ja työajat sijoittuvat 8-18 välille.

Asiakasyritys

DB Schenker - Deutsche Bahnin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja tarjoava liiketoimintayksikkö on liikevaihdon ja suorituskyvyn perusteella maailman toiseksi suurin logistiikkapalveluiden tarjoaja. Euroopan maantiekuljetuksissa olemme markkinajohtaja. DB Schenkerissä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Palveluvalikoimaamme kuuluvat maakuljetukset, lento- ja merikuljetukset sekä sopimuslogistiikan palvelut.


Pääasialliset tehtävät
- Asiakkaiden neuvonta puhelimitse
- Lähetystiedustelujen hoitaminen
- Tilausten käsittely

Odotamme sinulta
- Asiakaspalveluhenkistä, reipasta ja rohkeaa asennetta
- Sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa
- Katsomme eduksi aikaisemman asiakaspalvelukokemuksen

Tarjoamme sinulle
- Mielenkiintoisia työtehtäviä maailman toiseksi suurimmalla logistiikkapalveluiden tarjoajalla
- Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ammattitaitoisen tiimin tuella
- Mukavan ja tiiviin työyhteisön
- Etätyömahdollisuuden, perehdytyksen jälkeen vähintään 1 päivä viikossa läsnä toimistolla

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 15.12.2022, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Sonja Lindh (sonja.lindh@clevry.com).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa Clevrystä
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Sijainti: Turku, Lieto

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen