Kirjanpitäjä, Ilmarinen

Haku voimassa: 10.1.2020
Sijainti: Helsinki
Tiedosto ilmarinen.png

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme 1,2 miljoonaan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on lähes 49 miljardin euron sijoitusvarallisuus. Ilmarinen on yksi merkittävimmistä kiinteistösijoittajista Suomessa ja tarjoaa näköalapaikan kiinteistösijoittamiseen. Kotimaassa Ilmarisen kiinteistösijoitukset kohdistuvat kiinteistöihin ja kiinteistöyhtiöihin, yhteissijoitusrakenteisiin ja rahastoihin. Kiinteistösijoitusten yhteisarvo on yli 6 Mrd euroa. Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.

Kuvaus
Etsimme Ilmariselle kiinteistökirjanpidon tiimiin jo hieman kokemusta omaavaa kirjanpitäjää. Pääset osaksi mukavaa 15 hengen talousosastoa, jossa ei hymy hyydy kiireenkään keskellä.

Tarjoamme
- monipuolisen ja haasteellisen työtehtävän sekä tilaisuuden uuden oppimiseen
- Ilmarisen tarjoamat mahdollisuudet työnantajana, nyt ja tulevaisuudessa
- mukavan työyhteisön
- todennäköisesti myös jotain sellaista, mitä et osaa odottaa

Työtehtävä
Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti kirjanpidon eri tehtävien kanssa. Työ sisältää mm. juoksevia ja kauden sulkemiseen liittyviä tehtäviä sekä yhteydenpitoa eri sidosryhmien kanssa.
- Kiinteistöyhtiöiden kokonaisvaltainen kirjanpito tilinpäätöksineen
- Veroilmoitukset
- Raportointi ja erilaisten selvitysten tekeminen
- Yhteydenpito ulkoisiin sidosryhmiin

Etsimällämme henkilöllä on
- Tehtävään soveltuva koulutustausta
- Aiempi kirjanpidon kokemus myös tilinpäätöksen ja ALV:n osalta
- Useiden järjestelmien hallinta sekä hyvät Excel-taidot
- Konsernilaskennan kokemus
- Itsenäinen ja proaktiivinen työskentelyote
- Sitoutuminen aikataulusidonnaiseen työhön
Eduksi katsotaan kokemus kiinteistökirjanpidosta.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Muuta tietoa
- Aloitus: vuoden alkupuolella
- Kesto: 30.6.2021 saakka, jatko mahdollinen
- Sijainti: Ruoholahti, hyvät kulkuyhteydet julkisilla tai pyöräillen
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Ilmarisen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille, osoitteeseen krs02@academicwork.fi.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Tarjoamme parempaa työelämää
Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työelämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä.

Meillä on mielenkiintoiset ja monipuoliset työt, toimivat työvälineet sekä mukavat ja osaavat työkaverit. Viihtyisissä työtiloissamme voit etsiä oman tapasi tehdä töitä. Tuemme vahvasti työntekijöidemme työkykyä. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ruoholahdessa. Tule tekemään parempaa työelämää kanssamme! Tutustu meihin ilmarinen.fi/tyopaikat.

Hae työpaikkaa tästä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kirjanpitaja-ilmarinen/15036111

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen