Myyntipäällikkö

Haku voimassa: 31.1.2022
Sijainti: Helsinki/Suutarila

Haemme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ rentoon ja kasvavaan ohjelmistoyhtiöömme pk-seudulle vahvistamaan myyntitiimiämme.

Valitettavasti meiltä et löydä mikrojohtamista, ylipitkiä sisäisiä palavereja, kellokorttia tai kapeaa työnkuvaa. Sen sijaan meiltä löydät persoonasi vaatimaa vapautta ja vastuuta, joita tarvitset menestymään omassa myyntityössäsi.

Meille CV:n tai urasi pituus ei ole tärkein, vaan se millainen tyyppi ja asenne sen CV:n takaa löytyy. Olet ulospäin suuntautunut, rohkeasti sekä aktiivisesti kontaktia ottava ja myyntityöstä onnistumisen ensikokemuksesi saanut tuleva huippumyyjän alku. Jos sinulla on intohimoa menestyä ja kehittyä työssäsi, niin meillä on sinulle täydellinen paikka ZeroWaste Ajonhallinta toiminnanohjausjärjestelmän ja ZeroWaste Siirtoasiakirjan myynnin parissa.

Tärkeimmät tehtäväsi liittyvät alussa uusien potentiaalisten asiakkaiden kontaktointiin, etäesittelyihin sekä kaupan jälkeisiin ZeroWasten käyttöönottoprojektien läpivienteihin. Eli kyseessä on oikeasti monipuolinen myyntityö.

Työ on itsenäistä, pitkäjänteisyyttä vaativaa sekä monipuolista. Taito hahmottaa asiakkaan tarpeet ja löytää niihin ratkaisut ovat edellytyksiä tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Suutarilassa.

On tärkeää, että viihdyt työssäsi, teet sitä yrittäjämäisellä draivilla ja saat aikaan myös konkreettisia tuloksia. Tarjoamme hyvän peruspalkan ja tuloksiin sidotun reilun tulospalkan.
Etuna pidämme ympäristöhuollon tai kuljetusliiketoiminnan tuntemusta ja Ruotsin kielen taitoa, mutta nämä eivät ole kuitenkaan pakollisia tehtävässä menestymiseen.

Laita hakemukseksesi vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian, mutta viimeistään su 30.1 mennessä sähköpostilla juuso.aaltonen@enpros.fi

Lisätietoja paikasta antaa myyntijohtaja Juuso Aaltonen puhelimitse:
Ma 17.1 klo 13.00–16.00
Pe 21.1 klo 13.00–15.00
to 27.1. klo 14.00–16.00

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen