Sales Manager, kokoaikainen, Management Events Oy, Helsinki

Haku voimassa: 31.1.2022
Sijainti: Helsinki

Palatko halusta kehittyä B2B- myynnin ammattilaiseksi? Kiinnostaako sinua olla oleellinen osa yrityksen kasvutarinaa? Kaupanpäällisiksi kannustava ja tiivis työyhteisö? Kyllä? Mahtavaa! Lue lisää alta!

Etsimme sinua!
Etsimme motivoitunutta ja tavoitteellista henkilöä vahvistamaan Management Eventsin kasvavaa myyntitiimiä. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja tulet työllistymään tehtävään suoraan Management Eventsille. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä!

Mistä tässä roolissa on kyse?
Sales Managerina pääset osaksi tavoitteellista ja kannustavaa myyntifunktiota. Tehtävässä rakennat omaa asiakasportfoliotasi ja vastaat koko myyntiprosessin elinkaaresta. Huolehdit sekä uusista että vanhoista asiakkuuksistasi ja kartoitat aktiivisesti heidän tarpeitaan. Kannustavan provisiomallin ansiosta pystyt vaikuttamaan ansioihisi omalla aktiivisella työskentelylläsi. Roolissa menestyy tavoitteellisesta työskentelystä motivoituva, kunnianhimoinen myyjä!

Management Events Oy
Management Events on businessmaailman Tinder, mutta ilman oikealle pyyhkäisyä ja outoja iskulauseita. Olemme siis ylimmän johdon kutsuvierastilaisuuksiin erikoistunut kansainvälinen yritys, jonka tavoitteena on yhdistää korkean tason päättäjiä yhteen palveluntarjoajien kanssa auttaaksemme heitä verkostoitumaan ja rakentamaan pohjaa uusille liiketoimintaratkaisuille. Tämä kaikki tapahtuu virtuaalisella alustallamme, jossa osallistujamme voivat nauttia tapaamisten lisäksi inspiroivista puhujista ja osallistua ryhmäkeskusteluun. Virtuaalitilaisuuksien lisäksi järjestämme "social get-together" -tapaamisia, missä meidän asiakkaat pääsevät verkostoitumaan hieman rennommissa merkeissä, esimerkiksi padelia pelaten tai purjehtien. Meillä on toimipisteitä ympäri maailmaa ja toimimme Euroopassa ja Aasiassa.

Tässä tehtävässä pääset
-Hallinnoimaan myyntiprosessit aina prospektoinnista buukkaamiseen, myyntitapaamiseen ja kauppojen sulkemiseen saakka
-Huolehtimaan asiakkuudesta onnistuneiden kauppojen jälkeen ja näin rakentamaan omaa asiakasportfoliotasi!

Etsimällämme tekijällä on
-Soveltuva opintotausta esimerkiksi liiketoiminnan tai myynnin puolelta
-Aiempaa kokemusta tavoitteellisesta B2B- tai B2C-myynnistä
-Tavoitteellinen ja periksiantamaton ote myyntityöhön
-Eduksi nähdään aiempi kokemus prospektoinnista ja uusasiakaskontaktoinnista
-Erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen. Eduksi nähdään ruotsin kielen osaaminen

Me tarjoamme?
-Pohjapalkkasi lisäksi kannustavan provisiomallin!
-Mahdollisuuden työskennellä ja edetä kehittyvässä kasvuyrityksessä
-Hyvät työsuhde-edut
-Kattavan kahdeksan viikon perehdytyksen ja jatkuvan tuen esihenkilöiltä sekä tiimiltä
-Mahdollisuuden joustavaan etätyöskentelyyn perehdytyksen jälkeen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti nettisivujemme kautta! Viimeinen hakupäivä on jo 31.1.2022. Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Mari Munne (mari.munne@clevry.com).

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. 

Lisätietoa Clevrystä  
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään. Lue koko tarinamme täältä!

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen