Kiinteistömanageri, kokoaikainen, Palmia Oy, Helsinki

Haku voimassa: 17.12.2019
Sijainti: Helsinki

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Palmia Oy:lle, vastuuntuntoista sekä reipasta Kiinteistömanageria Helsingin Käpylään vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme.

Kiinteistömanagerin tehtävässä toimit Palmian kehitys- ja tukipalveluissa vastaten omien asiakaskiinteistöjesi asiakastyytyväisyydestä- ja viihtyvyydestä sekä asiakassuhteen kehityksestä. Tehtäviisi kuuluu mm. kiinteistöjen ylläpidon johtaminen, palveluverkoston sopimusten ylläpito ja kilpailuttaminen, palveluverkoston valvonta sekä budjettien seuranta. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kehittää osaamistasi vastuullisen ja monipuolisen roolin kautta.

Palmia Oy on keskittynyt tarjoamaan Ruoka-, kiinteistö-, turvallisuus ja toimitilapalveluita ympäri Suomea. Noin 2 200 henkeä työllistävän Palmian kohteita ovat muun muassa toimistotilat, liikennevälineet ja oppilaitokset. Kiinteistöpuolen palveluiden kasvun ansiosta yritys etsii nyt uutta Teknistä piirtäjää tehostamaan tiimiään. Lue lisää Palmiasta: https://www.palmia.fi/fi/

Pääasialliset tehtävät

Kiinteistöjen ylläpidon johtaminen
Palveluverkoston sopimusten ylläpito ja kilpailuttaminen
Palveluverkoston valvonta
Kustannusten ja budjetin seuranta
Käyttäjäpalveluiden ohjaus
Yhteistyöpalaverit asiakkaan kanssa sekä raportointi

Odotamme sinulta

Kiinnostusta kiinteistöalaa kohtaan
Tekniikan alan peruskoulutusta, isännöintialan tutkintoa tai muutoin soveltuvaa koulutusta
Relevanttia työkokemusta
Hyvää suomen kielen taitoa
Proaktiivista sekä asiakaspalveluhenkistä työotetta

Tarjoamme sinulle

Vakituisen työn kasvavan ja kotimaisen palveluntuottajan palveluksessa
Innostuneen ja ammattitaitoisen tiimin ympärillesi
Työmatka-liikunta- ja kulttuuriedut
Kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia
Mahdollisuuden hankkia arvokasta työkokemusta vastuullisen ja monipuolisen tehtävän kautta

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 17.12.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on joustavasti tammikuun aikana. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Tiia Mäenpää +358504637212, tiia.maenpaa@studentwork.com. Tiia Mäenpään loman ajan (16.12.2019-3.1.2020) voit kysyä lisätietoja tehtävästä Christina Fagerstömiltä christina.fagerstrom@studentwork.com / +358504637212.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen