Enerim: Software Developer (Frontend, UI)

Haku voimassa: 4.12.2022
Sijainti: Suomi
Linkki: https://atalent.fi/open-position/enerim-software-developer-frontend-ui-159220

Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: Tampere (Hermiankatu 6-8, 33720 Tampere), Helsinki (Valimotie 16, 00380 Helsinki) & Oulu (Elektroniikkatie 4, 90580 Oulu), Etätyö
Haku-DL: 4.12.2022

Digitaalisen energiatalouden tulevaisuutta rakentava Enerim etsii nyt joukkoonsa frontend- ja käyttöliittymäkehityksen vankalla kokemuksella varustettua ohjelmistokehittäjää!

Enerimin ainutlaatuinen tarjonta kattaa ohjelmistot, jotka mahdollistavat asiakkaiden menestyksen muuttuvilla energiamarkkinoilla. Tehtävässä liityt osaksi muutaman hengen ammattitaitoista ja mukavaa tiimiä, jonka vastuulla on energiamarkkinoiden prosessien hallintaan suunnatun, web-pohjaisen EMS (Energy Management System) -ohjelmistotuotteen kehitys niin sisäisille kuin ulkoisille asiakkaille. Ohjelmisto mahdollistaa muun muassa sujuvat reaaliaikaiset kulutus- ja tuotantoennusteet, tasehallinnan ja raportoinnin. Työpöydälläsi tulisi olemaan erityisesti tuotteen käyttöliittymien kehitystä sekä frontend-painotteista ohjelmiston suunnittelua, konfigurointia, arkkitehtuurin ylläpitoa ja laadunvarmistusta. Tiimisi työskentelee ketteriä ohjelmistokehityksen menetelmiä noudattaen Kanbaniin pohjautuen ja käytössä ovat modernit teknologiat kuten React.js, JavaScript, Redux, TypeScript, C# ja .NET Core.

Saatat olla etsimämme osaaja Enerimin tiimiin, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta web-sovellusten ja käyttöliittymien kehityksestä moderneilla teknologioilla. Enerimin kulttuuri on matalahierarkinen ja työtä tehdään eteenpäin pyrkivällä työskentelyotteella, pilke silmäkulmassa. Toivommekin sinulta valmiutta työskennellä osana idearikasta tiimiä, jossa tietoa jaetaan avoimesti ja jossa yhteinen tavoite on kehittää kestävää liiketoimintaa tulevaisuuden energiamarkkinoille.

Enirimillä on joustava etätyökulttuuri. Olet tervetullut työskentelemään lähitiimisi kanssa Tampereen toimistolta käsin, mutta käytössäsi ovat myös toimipisteemme Helsingissä ja Oulussa sekä pienemmillä paikkakunnilla. Vaihtoehtoisesti voit myös työskennellä täysin etänä, jos asuinpaikkakuntasi ei sijaitse lähellä Enerimin toimipaikkoja.

Enerim tarjoaa sinulle:

-Merkityksellisen tehtävän energia-alan mielenkiintoisessa ja vakaan pohjan omaavassa yrityksessä
-Nopeaan päätöksentekoon ja ketteriin menetelmiin perustuvan kehitystyön viimeisintä teknologiaa hyödyntäen
-Ohjelmistojen ja energia-alan ammattilaisista koostuvan kehitysmyönteisen työyhteisön, jossa mielipiteisiin ja keskusteluun kannustetaan
-Tehtävän, jossa pääset jättämään jälkesi vähäpäästöisemmän yhteiskunnan kehitykseen ja viemään toimialaa entistä digitaalisempaan suuntaan
-Mahdollisuuden urakehitykseen mielenkiintosi ja vahvuuksiesi mukaan - voit esimerkiksi kasvaa Lead-tason tehtäviin tai arkkitehtuurin pariin
-Kattavat henkilöstöedut, kuten esimerkiksi lounas- ja liikuntaedun sekä laajat työterveyspalvelut - Tampereen toimistomme yhteydessä käytössäsi on myös veloitukseton kuntosali!

Sinulta toivomme:

-Tehtävään soveltuvaa ohjelmisto- ja käyttöliittymäkehityksen kokemusta vähintään muutaman vuoden ajalta
-Vahvaa osaamista JavaScript, React.js, Redux ja TypeScript -teknologioiden parista
-REST-rajapintojen tuntemuksen
-Keskustelevaa ja vuorovaikutteista työskentelyotetta sekä hyviä tiimityötaitoja
-Suomen kielen taitoa

Eduksesi katsomme:

-.NET Core ympäristön ja C#-ohjelmointikielen osaamisen
-Kokemuksen relaatiotietokantojen parista

Olisitko sinä seuraava vahvistus Enerimin ammattitaitoisen tiimiin? Lähetä CV:si tai jaa LinkedIn profiilisi (motivaatiokirje vapaaehtoinen) aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/159220/create/. Voit halutessasi mainita hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomaathan, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuaika tehtävään päättyy sunnuntaina 4.12., minkä jälkeen Enerimin rekrytointikumppani aTalent vastaa ensimmäisen vaiheen haastatteluista. Jatkohaastattelut sekä seuraavat vaiheet prosessissa järjestetään Enerimin puolesta. Osana rekrytointiprosessin viimeisiä vaiheita toteutamme myös suosittelijoiden tarkistuksen ennalta sovittuna ajankohtana ja ehdokkaan suostumuksella.

Tutustu lisää Enerimiin osoitteessa: https://enerim.com/fi/etusivu/. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Kiira Ojalalta (kiira.ojala(at)atalent.fi, +358 50 553 7760).

Tässä kokoaikaisessa ja vakituisessa tehtävässä työllistyt suoraan Enerimin palvelukseen.

Yrityskuvaus:

Enerim on johtava energia-alan palveluyritys ja järjestelmätoimittaja. Meissä yhdistyy laaja-alainen energia-alan asiantuntijuus ja tulevaisuuteen tähtäävä huipputason ohjelmisto-osaaminen. Tehtävämme on yksinkertaistaa ja tehostaa asiakkaidemme toimintoja energiamarkkinoilla sekä tarjota kestäviä ratkaisuja tulevaisuuden energiamarkkinoiden tarpeisiin. Laaja asiakaskuntamme kattaa merkittäviä energia-alan toimijoita - tutustu täältä: https://enerim.com/fi/kategoria/referenssit/ tarkemmin yhteistöihimme!

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen