Junior Web Editor, RPT Byggfakta

Haku voimassa: 17.2.2022
Sijainti: Espoo

Junior Web Editor, RPT Byggfakta

Haemme aktiivista ja motivoitunutta Junior Web Editoria RPT Byggfaktalle! Olet osa markkinoinnin ja mediatuotannon projektien parissa työskentelevää tiimiä, jonka vastuualue ulottuu yrityksen verkkomediapalveluihin. Etsimällämme henkilöllä on visuaalista silmää, reipasta asennetta ja kiinnostusta oppia markkinoinnista enemmän! Tässä tehtävässä pääset työskentelemään Tukholman pörssissä noteeratussa kansainvälisessä yrityksessä ja saat ympärillesi motivoituneen ja huumorintajuisen tiimin tuen.


Kuvaus

Tässä tehtävässä keskiössä on erilaiset verkkopalveluiden ylläpidon ja päivittämisen tehtävät. Työtehtäviisi kuuluu myös kampanjaviestien lähetys käyttäen Lianamailerin sähköpostimarkkinoinnin ohjelmaa sekä tilaustenkäsittelyyn ja laskutukseen liittyvät back office-tehtävät.

Työskentelet osana ketterää ja huumorintajuista kolmen hengen tiimiä, ja pääset osaavien ja rentojen kollegojen oppiin.


Tarjoamme

- Ponnistuslaudan uralle: tilaisuus kehittää omaa osaamista alalla
- Joustavat työajat, rennon työporukan ja kattavan perehdytyksen
- Mahdollisuuden ottaa vastuuta oman osaamistason mukaan

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.


Työtehtävä

- Sisältöjen ylläpito ja päivittäminen RakennusFakta.fi -palveluun ja muille verkkosivuille
- Asiakkaiden kampanjasähköpostien lähetys
- Satunnaisesti RPT:n omien kampanjaviestien lähetys
- Tilausten tallentaminen ja laskutus


Etsimällämme henkilöllä on

- Soveltuva markkinoinnin koulutus
- Visuaalisen ilmeen ymmärtäminen
- Adobe Photoshop-osaaminen, perustason kuvankäsittelytaidot
- Office-ohjelmistojen osaaminen

Toivomme tarkkuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, sinnikkyyttä ja kiinnostusta markkinointiin. Kokemuksesta verkkosivujen sisältöjen kanssa toimimisesta on hyötyä.


Muuta

- Aloitus: Mahdollisimman pian
- Kesto: 12 kk
- Sijainti: Espoo
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä RPT Byggfaktan puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.


Yrityskuvaus

RPT Byggfakta Oy on osa Ruotsin pörssissä noteerattua konsernia (Byggfakta Group, BFG). Yritys tarjoaa tietopalveluita sekä mediaratkaisuja, joiden avulla rakennusalan yritykset löytävät päätöksentekijät rakennusprojekteissa oikeaan aikaan.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen