Liikennesuunnittelija

Haku voimassa: 6.12.2022
Sijainti: Espoo
Linkki: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/159342/create/

Työsopimuksen tyyppi: vakituinen
Sijainti: Espoo
Haku-DL: 6.12.2022

Linja-autoliikenteen sähköistymistä edistävä Nobina etsii joukkoonsa analyyttistä ja kehittymishaluista Liikennesuunnittelijaa osaksi 4 hengen tiimiä.

Tässä monipuolisessa roolissa vastaat oman alueesi liikenteen sujuvuudesta huolehtimalla pitkän aikavälin suunnitelmissa siitä, että linja-autot ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja suunnittelet myös ennalta tiedossa olevat poikkeustilanteet. Pidät Nobinan kaluston käytön lankoja käsissäsi ja huolehdit suunnitelmissa myös sähköbussien latauksien toteutumisesta. Tämä toimii pohjana, kun optimoit kuljettajien työvuorot, joilla toinen tiimi kokoaa kuljettajien työvuorolistat. Tuletkin tulkitsemaan niin työaikalainsäädäntöä kuin TES:siä. Pääset myös osallistumaan tarjouskilpailuihin tekemällä liikennöintisuunnitelmia, innovoimaan uusia ratkaisuja ja osallistumaan sidosryhmätyöhön.

Näiden tehtävien lisäksi oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan pääset myös osallistumaan kehitysprojekteihin, kuten simuloimaan erilaisia tapoja palvelun tuotantoon tai varikkopaikan vaikutusta. Tulet myös analysoimaan liikennedataa ja tuotat raportteja sekä teet jatkuvaa optioimintia muuttuvassa ympäristössä. Nobinalla on käytössä liikennesuunnitteluohjelmana Hastus.

Menestyäksesi tässä roolissa odotamme sinulta sopivan koulutustaustan lisäksi myös hieman työkokemusta. Mikäli olet työskentelytyyliltäsi tarkka ja analyyttinen, saatat olla etsimämme henkilö. Toimit proaktiivisesti ymmärtäen kokonaiskuvan kuitenkin keskittyen yksityiskohtiin. Tulet tekemään myös sidosryhmäyhteistyötä, joten oletamme sinun omaavan hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot. Emme odota sinun olevan valmis tekijä, vaan saat ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän perehdytyksen menestyksesi tueksi. Nobinan toimisto sijaitsee Mankkaalla Espoossa, mutta myös osittainen etätyöskentely on perehdytysvaiheen jälkeen mahdollista.

Hakijalta odotetaan:
- Soveltuvaa korkeakoulutaustaa esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä puolelta
- Työkokemusta esimerkiksi kesätöiden kautta
- Hyviä Excel-taitoja ja analyyttistä työskentelyotetta
- Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Soveltuva työkokemus esimerkiksi ajojärjestelyn tai optimoinnin parista

Tarjoamme sinulle:
- Työpaikan toimialan edelläkävijä organisaatiossa, jossa mennään kohti liikenteen sähköistymistä ja kestävää kehitystä
- Monimuotoisen ja -kulttuurisen työympäristön
- Haastavan ja innostan työtehtävän ja mahdollisuuden kehittää toimenkuvaa
- Hyvän perehdytyksen ja koko tiimin tuen
- Lounasedun, kuntosalin toimistolla ja vapaan pääsyn Helsingin sekä Vantaan uimahalleihin

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 6.12. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/159342/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Nobinan palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula(at)atalent.fi).


Nobina on Pohjoismaiden suurin ja kokenein linja-autoliikenteen liikennöitsijä, joka kuljettaa yhteiskuntaa eteenpäin joka päivä. Heidän ydintoiminta on julkinen kaupunkiliikenne, ja Nobina on vahva ja menestyksekäs toimija pääkaupunkiseudun linjaliikenteessä. Heinäkuusta 2021 alkaen toiminta on laajentunut ja linja-autot ovat kuljettaneet matkustajia myös Turun seudulla.

Nobina on toimialan edelläkävijä sekä teknologisesti että asiakaspalvelun parissa. Liiketoimintaa kehitetään edelleen jatkuvasti tavoitteena toiminnan laajeneminen sekä maantieteellisesti että uuden palveluvalikoiman kautta. Nobinasta voit lukea lisää täältä.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen