HR-koordinaattori @Haahtela

Haku voimassa: 6.12.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/hr-koordinaattori-haahtela/ZOWE0Z

⚡️ Sytytkö muiden auttamisesta ja haluat olla mukana tekemässä henkilöstön arjesta sujuvampaa?

🤝 Etsitkö työpaikkaa, jossa pääset työskentelemään monipuolisten HR-tehtävien parissa tiiviin tiimin tukemana?

🧰 Onko järjestelmällisyys valttikorttisi ja ahkeruus osa arkipäivääsi?

Jos vastasit kolme kertaa KYLLÄ, tämä HR-koordinaattorin paikka voi olla sinua varten!

👉 Etsimme nyt Haahtelalle toimeliasta HR-koordinaattoria, joka innostuu vaihtelevasta työarjesta operatiivisen HR:n parissa. Olet henkilöstöalan nouseva ammattilainen, jota jokainen kollega uskaltaa tulla nykäisemään hihasta – autatkin mielelläsi kaikkia yhtiön sidosryhmiä HR-maailman kiemuroissa.

📄 Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen kesäkuun 2024 loppuun saakka. Pääasiallinen työpaikka on Haahtelan Helsingin ydinkeskustassa Bulevardilla sijaitseva toimisto, kuitenkin mahdollisuudella tarvittaessa etätyöskentelyyn.

HR-koordinaattorin työarki. Tässä pestissä hyppäät osaksi konsernin kolmihenkistä HR-tiimiä, ja vastaat sen tytäryhtiön, noin 50-henkisen Haahtela-kehitys Oy:n henkilöstöhallinnosta. Saat siis vastuullesi oman tontin, jolla pääset hyödyntämään HR-osaamistasi monipuolisten tehtävien parissa. Olet mukana kehittämässä kehitysyhtiön HR-käytäntöjä ja -prosesseja sekä jalkautat niitä henkilöstölle. Hoidat koko työsuhteen elinkaareen liittyviä hallinnollisia tehtäviä, valmistelet asiakirjoja työsopimuksista työtodistuksiin, ja käyt säännöllisiä keskusteluita työntekijöiden kanssa. Lisäksi arkeasi värittävät henkilöstön neuvonta vaihtelevissa työsuhdeasioissa ja yhteyshenkilönä toimiminen eri palveluntarjoajille. Avustat tiiminvetäjiä rekrytoinneissa – niin prosessien koordinoinnissa, yhteydenpidossa kumppaneihin ja hakijoihin, haastatteluissa, kuin muissa rekrytoinnin vaiheissa – ja kun uusi työntekijä aloittaa, perehdytät hänet osaksi työyhteisöä. Otat kopin henkilöstöetujen hallinnoinnista, henkilöstökyselyiden toteuttamisesta, ja ilahdutat tiimiläisiäsi järjestämällä energisoivia virkistystapahtumia. Kehitysyhtiötyön lisäksi tuet konsernin HR-tiimiä konsernitasoisissa tehtävissä ja tuuraat kollegojasi tarvittaessa heidän tonteillaan. Mikään tehtävä ei ole sinulle liian pieni tai suuri – samalla iloisella asenteella hyppäät aulaan vastaanottamaan päivän postin kuin pallottelet ajatuksia kehitysyhtiön operatiivisen johtajan kanssa!

Olet etsimämme HR-koordinaattori, jos:

- sinulla on tehtävään soveltuva koulutus
- olet kartuttanut vähintään 1-3 vuotta kokemusta monipuolisista HR-tehtävistä, etenkin rekrytointiin ja työsuhteen elinkaaren hallintaan liittyen
- työskentelet sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksi
- tuot kantasi esiin jämptisti mutta positiivisella otteella, ja omaat muutoinkin erinomaiset vuorovaikutustaidot
- yllättävätkään tilanteet eivät hätkäytä sinua, vaan hoidat tilanteen kuin tilanteen maaliin asti
- otat näppärästi haltuun uusia järjestelmiä ja olet mahdollisesti saanut jo muualla tarttumapintaa Haahtelalla käytössä olevasta HR-järjestelmä Sympasta

Haahtela tarjoaa sinulle:

💪 itsenäisen ja vastuullisen roolin vaihtelevien HR-tehtävien parissa

🔥 lämminhenkisen tiimin, jossa pääset kasvattamaan asiantuntijuuttasi kokeneiden HR-konkareiden tukemana

🌟 työyhteisön, josta huokuu aito henkilöstään välittäminen – Haahtelalla pääset nauttimaan niin säännöllisistä aamupuurohetkistä kollegoidesi kanssa, kuin tiimin yhteishenkeä ruokkivista tempauksista!

💛 position vakaassa ja ihmislähtöisessä perheyhtiössä, jossa katse on suunnattu vahvasti tulevaisuuteen

Innostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja höystä se CV:lläsi ”Hae tähän työpaikkaan”-painikkeen kautta. Hakuaika tähän tehtävään päättyy 6.12.2022, mutta haethan mahdollisimman pian, sillä haastattelemme kandidaatteja jo ennen haun päättymispäivää. Voit myös olla yhteydessä Minjonin rekrytoijiin Milla Nummiseen (+358 50 336 4396 tai milla.numminen@minjon.fi) tai Wilma Tuomiseen (+358 40 515 3834 tai wilma.tuominen@minjon.fi), jos haluat jutella positiosta tarkemmin! 👋

📍 Haahtela-konserni on vuonna 1975 professori Yrjänä Haahtelan perustama perheyritys. Haahtela on rakennuttamisen ja ohjelmistokehityksen monialainen asiantuntijaorganisaatio, jonka missiona on toimia suunnannäyttäjänä ja kehittää toimivampaa tulevaisuutta. Konserniin kuuluu kolme tytäryhtiötä.

Haahtelan arvojen keskiössä on konsernin henkilöstö, joka koostuu kaiken kaikkiaan 175:stä eri alojen arvostetusta huippuammattilaisesta. Haahtelassa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja jatkuvaan kehittymiseen monin eri tavoin. Laajan työterveyshuollon, perinteisten lounas-, liikunta- ja kulttuurietujen sekä erilaisten tapahtumien ja tempausten lisäksi henkilöstön hyvinvointia edesautetaan hierontaedulla sekä Haahtelan oman kokin valmistamalla lounaalla. Henkilöstön työtyytyväisyys on omaa luokkaansa, josta kertovat esimerkiksi erinomaiset henkilöstökyselyn tulokset sekä pieni vaihtuvuus organisaatiossa.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen