Hallintoassistentti, kokoaikainen, määräaikainen (n.13kk), Nordic BIM Group (entinen Micro Aided Design Oy), Helsinki

Haku voimassa: 7.2.2022
Sijainti: Helsinki

Onko sinulla asiakaslähtöinen työskentelyote ja rautainen kyky pitää langat käsissäsi? Löytyykö sinulta tässä tehtävässä tarvittavia pehmeitä taitoja, kuten järjestelmällisyyttä ja sopeutuvuutta? Kyllä? Mahtavaa! Lue lisää alta!

Etsimme sinua
Me Clevrylla etsimme asiakkaallemme, Nordic BIM Groupille henkilöä hallintoassistentin rooliin, määräaikaiseen työsuhteeseen (maaliskuu 2022-huhtikuu 2023) Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen, ja tulet työllistymään suoraan Nordic BIM Groupille. Aloitus tehtävässä on maaliskuun 2022 aikana!

Mistä tässä tehtävässä on kyse?
Hallintoassistentin roolissa huolehdit toimiston arjen sujuvuudesta ja edistät asiakastyytyväisyyttä omalla työpanoksellasi. Koska rooliin kuuluu myös asiakasrajapinnassa työskentelyä, tulet tutustumaan Nordic BIM Groupin tuotteisiin kattavasti. Tehtävässä menestyy henkilö, joka innostuu monipuolisesta tehtävänkuvasta sekä rutiininomaisesta tekemisestä ja omaa itseohjautuvan työskentelyotteen!

Nordic BIM Group (entinen Micro Aided Design Oy)
Nordic BIM Group on rakennusalan ohjelmistoratkaisuihin erikoistunut yritys. Luomme asiakkaillemme kilpailuetua digitaalisen työskentelyn voimalla. Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme arkkitehtuurin, rakentamisen ja kiinteistönhallinnan aloilla. Jaamme selvän yhteisen tavoitteen: kestävän rakentamisen. Nordic BIM Groupin edustamia tuotteita ovat muun muassa Archicad, Solibri, Twinview ja dRofus. Yrityksen toimistot sijaitsevat Helsingissä, Oslossa ja Tukholmassa.

Tässä tehtävässä pääset
-Kertomaan asiakkaille heitä kiinnostavista tuotteista
-Lähettämään asiakkaille tarjouksia ja tekemään tilauksia
-Osallistumaan asiakastapahtumien järjestämiseen
-Suorittamaan oppilaitosyhteistöiden lisenssien hyväksymisiä
-Hoitamaan toimiston päivittäisiä askareita

Etsimällämme henkilöllä on
-Aiempaa kokemusta toimistoympäristössä työskentelemisestä
-Hyvät IT-taidot
-Oma-aloitteinen ja tarkka työskentelyote
-Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Tarjoamme sinulle
-Mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin
-Roolin yrityksessä, jossa yhdistyvät ketterä ja tiivis työyhteisö sekä kansainvälisen groupin luomat mahdollisuudet
-Kattavan perehdytyksen
-Mukavan ja kannustavan työyhteisön
-Monipuoliset työsuhde-edut

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 7.2.2022, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Mari Munne (mari.munne@clevry.com).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen serfioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen