Korvausratkaisija vastuuvahinkoihin

Haku voimassa: 19.1.2020
Sijainti: Helsinki

Fennia - Yrittämistä ja elämää varten

Olemme yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Työntekijänä olet tärkeä osa joukkuettamme, jolla on asenne kohdallaan ja innostunut ote työhön. Juuri nyt uudistumme voimakkaasti ja etsimme joukkoomme lisää kehittymis- ja kehittämishaluisia fennialaisia. Fennia-konsernin palvelut tuottavat Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, Henki-Fennia, Fennia Varainhoito Oy, Fennia-palvelu Oy sekä Fennia Kiinteistöt Oy.

Tehtävän kuvaus

Oletko sinä etsimämme positiivinen ja energinen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla on aito halu ja into palvella asiakasta täydellä sydämellä? Löytyykö sinulta päätöksentekokykyä sekä innostunutta ja aktiivista asennetta vaativienkin tapausten ratkomiseen? Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia etkä epäröi pistää itseäsi likoon ratkoessasi asiakkaiden haasteita. Työssäsi korvausratkaisijana olet asiakasta lähellä. Et pelkää tarttua puhelimeen ja olet innostunut ja positiivinen asiakaspalvelutilanteissa.

Haemme nyt korvausratkaisijaa vakituiseen työsuhteeseen pääkonttoriimme Helsinkiin Omaisuusvahingot-yksikköön. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kotitalous- ja yritysasiakkaiden vastuuvahinkojen korvausratkaisijana. Pääset hoitamaan vahinkotapauksia itsenäisesti sekä laatimaan ja perustelemaan korvauspäätöksiä omaa osaamistasi ja juridista pohdintaa hyödyntäen.

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, jolla on aito halu tarjota asiakkaillemme vaikuttava asiakaskokemus. Haluamme toimia asiakaslähtöisesti, joten toivottavasti tämä myös kuvastaa sinun tapaasi tehdä töitä asiakasrajapinnassa. Tehtävä vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä, erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, innostunutta asennetta ja aikaansaavaa otetta työhön, heittäytymistä eri tilanteisiin ja nopeaa oppimiskykyä.

Odotamme sinulta:

• innostunutta asennetta ja aikaansaavaa otetta työhön
• päätöksentekokykyä, joustavuutta sekä hyviä neuvottelutaitoja
• eriomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
• tradenomin tai vastaavan tasoista koulutusta
• sujuvaa suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme sinulle

• mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti
• mahdollisuuden kehittyä vakuutusalan ammattilaiseksi tai syventää osaamistasi ammattitaitoisen työyhteisön tuella
• joustavat työajat ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön sekä
• monipuoliset henkilöstöedut.

Liitä hakemukseesi ansioluettelo, hakemuskirje, palkkatoive sekä tiedot suosittelijoista. Haethan tehtävää 19.1. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mia-Maaria Koivula, puh. 010 503 2064, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse keskiviikkona 8.1. klo 12-13 ja maanantaina 13.1. klo 14-15.

Yhteyshenkilö

Mia-Maaria Koivula
p. 040 621 6409
mia-maaria.koivula@fennia.fi

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen