Vakituisia asiakasneuvojia taksikeskukseen

Haku voimassa: 5.10.2021
Sijainti: Helsinki

Tervetuloa töihin Suomen suurimpaan taksien tilausvälitysyhtiöön! Taksi Helsingissä työskentelee noin 100 asiantuntevaa taksihelsinkiläistä. Teemme työtä asiakkaillemme. Maan kattavimman palveluverkostomme avulla olemme läsnä siellä missä sinäkin. Mottomme on ”ilo palvella”.

Kiinnostaisiko sinua vakituinen asiakaspalvelutyö Suomen suurimmassa taksivälitysyhtiössä? Onko sinulla reipas ja aktiivinen palveluasenne ja haluat tuottaa parasta asiakaskokemusta? Sinulla on kykyä kommunikoida erilaisten asiakkaiden kanssa ja pärjäät välillä hektisenkin puhelinpalvelutyön parissa.

Asiakkaamme Taksi Helsinki Oy etsii asiakasneuvojia sekä julkisen, että yksityisen sektorin taksien tilausvälitykseen. Taksi Helsinki tarjoaa palveluita valtakunnallisesti ja toimii lisäksi Kela- ja Sote-kyytien palveluntuottajana vastaten korkealaatuisesta palvelusta kumppaneilleen koko palveluketjun osalta.

Asiakasneuvojan työtehtävät

Taksi Helsingin palvelukeskuksen asiakasneuvojana olet yksi tärkeimmistä avainhenkilöistä, sillä asiakasneuvojana varmistat, että asiakas saa aina tasalaatuista ja nopeaa palvelua.

Asiakasneuvojana tehtäviisi kuuluvat puhelimessa tapahtuva asiakaspalvelutyö, kuten tilausten tekeminen, asiakkaiden sekä kuljettajien neuvonta ja ohjaus, tilausten seuranta sekä asiakaskontaktointi tarvittaessa. Taksivälitystyössä tulet työskentelemään useamman eri järjestelmän parissa.

Työvuorot painottuvat arkisin klo 06.00–19.00 välillä, mutta olet valmis myös vuorotyön vaihteleviin työaikoihin.

Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset

positiivisen ja huolellisen työskentelyotteen, olet kärsivällinen ja tarkka
hyviä suullisia vuorovaikutustaitoja, palvelet kohteliaasti ja selkeästi
monipuolisia tietojärjestelmien käyttötaitoja, olet innokas oppimaan uutta ja sinulla on kyky omaksua uusia järjestelmiä nopeasti
aitoa asiakaspalveluasennetta ja kykyä toimia tiimissä, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
soveltuvaa asiakaspalvelukokemusta, kokemus puhelintyöskentelystä katsotaan eduksi
ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi
Tarjoamme

Taksi Helsingissä pääset osaksi rentoa ja aktiivista työyhteisöä sekä luomaan taksialan parasta asiakaskokemusta. Saat kattavan koulutuksen työtehtävääsi ja ympärillesi mukavan tiimin tuen. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Helsingin Itä-Pasilassa.

Tarjolla on vakituinen työsuhde. Haemme ensisijaisesti kokoaikaisia työntekijöitä, mutta huomioimme myös osa-aikaiset hakijat.

Hausta vastaa HR Solutions Finland, yhteydenotot ja lisätietoja tehtävästä antaa Teija Ollikainen 0400 222 602, teija@hrsolutions.fi

Työ alkaa sopimuksen mukaan tai viimeistään marraskuussa.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen