HR Specialist/HR-asiantuntija, kokoaikainen, Clevry

Haku voimassa: 18.12.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://clevryfi.recman.no/job.php?job_id=305581#

Löytyykö sinulta paloa rakentaa kanssamme merkityksellistä työelämää? Etsitkö seuraavia askeleita HR-urapolullasi? Kuuluuko työskentelytapoihisi ihmisläheisyys ja kyky kohdata haastavatkin tilanteet ratkaisukeskeisesti? Kuulimmeko sinun sanovan kyllä? Mahtavaa, lue lisää alta!

Mistä tässä roolissa on kyse?
Etsimme empaattista ja palveluhenkistä HR Specialistia/HR-asiantuntijaa, joka vastaa vuokratyöntekijöidemme eli konsulttien työsuhteen elinkaareen liittyvistä tehtävistä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, ja toivomme uuden kollegan aloittavan meillä mahdollisimman pian. Meillä on uudet ja modernit toimistotilat aivan Helsingin keskustassa, Kampissa.

HR Specialistina tulet osaksi Consultant Care-tiimiä, joka on osa People-funktiotamme. Clevryn kautta työskentelee tällä hetkellä suuri määrä konsultteja monipuolisissa tehtävissä asiakasyrityksissämme, ja Consultant Care-tiimimme tärkein tehtävä on pitää heistä erinomaisen hyvää huolta koko heidän työsuhteen elinkaaren aikana. Meille on tärkeää, että konsulttimme viihtyvät työssään ja saavat kauttamme nopeasti ja vaivattomasti vastauksia kaikkiin työllistymistään ja työsuhdettaan koskeviin kysymyksiin. Lue lisää Consultant Care-tiimistä ja sen onnistumisista täällä.

Tässä roolissa toimit asiantuntijana konsulttien työsuhteeseen ja työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa. Tuet konsultteja, tiimiäsi, rekrytoijia ja muita sisäisiä sidosryhmiä mutkikkaammissakin työsuhdeasioissa varmistaen yhtenäiset ja reilut työsuhdekäytännöt. Tehtävässä pääset kehittämään asiantuntijuuttasi ja syventämään osaamistasi ammatillisten mielenkiinnonkohteidesi mukaisesti.

Etsimällämme HR Specialistilla on jo kokemusta vuokratyöntekijöiden työsuhde- ja HR-asioiden hoitamisesta. Odotamme, että sinulla on osaamista työlainsäädännöstä sekä työehtosopimusten soveltamisesta. Tehtävässä menestyy henkilö, joka nauttii ihmisläheisestä työstä, arjen vaihtelevuudesta ja haasteistakin. Meille ensisijaista on asenteesi, joten tulethan sellaisena kuin olet!

Tässä tehtävässä
- Vastaat osaltasi Consultant Care-tiimissä konsulttien työsuhteen elinkaareen liittyvistä tehtävistä (esim. työsopimukset, on- ja off-boarding, työkykyyn ja työssä suoriutumiseen liittyvät asiat, muutosneuvottelut)
- Osallistut palkka-aineiston valmisteluun ja tarkistat työvuorokirjaukset
- Autat ulkoisia työntekijöitä heidän kysymyksissään
- Toimit oman tiimin, sisäisten sidosryhmien sekä asiakkaiden tukena konsulttien työsuhdetta koskevissa asioissa
- Työskentelet yhdessä tiimin kanssa kehittäen jatkuvasti Consultant Care-tiimin toimintaa

Etsimällämme kollegalla on
- Aikaisempaa työkokemusta työsuhdetehtävistä 1-5 vuoden ajalta
- Osaamista ja kokemusta työlainsäädännöstä sekä työehtosopimusten tulkitsemisesta
- Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. kaupallinen ala/HR-opinnot)
- Timanttiset kommunikointitaidot ja ystävällinen palveluasenne
- Ratkaisukeskeinen ja empaattinen työskentelyote
- Halua työskennellä itsenäisesti ja ottaa vastuuta
- Aito kiinnostus ja palo ihmislähtöistä HR-työtä kohtaan

Me tarjoamme sinulle
Mielenkiintoisen, vaihtelevan ja merkityksellisen HR-tehtävän
Tilaisuuden kasvaa roolissasi ja kehittyä HR-alan ammattilaiseksi
Vastuuta, vapautta ja tiimityötä arvostavan kansainvälisen työyhteisön
Kattavan perehdytyksen tehtävään sekä jatkuvan esihenkilön tuen
Kehitysorientoituneen, matalahierarkkisen ja ketterän organisaation, jossa kiinnitetään huomiota laadukkaaseen johtamiseen
Joustavan etätyömahdollisuuden

Näistä syistä meillä viihdytään
Jos meiltä kysytään, niin työssämme yhdistyvät moninaiset mahdollisuudet, kasvuun tähtäävät haasteet sekä työnilo ja merkityksellisyys. Meillä pääset osaksi energistä jengiä sekä uniikkia yrityskulttuuria, joka kulminoituu arvoihimme We spread Joy, We are Human & We are Clever Rebels. Lyhyesti tämä tarkoittaa sitä, että me kannustamme kollegoitamme menestymään, kannamme vastuun yhteisestä tuloksesta, etsimme uusia luovia toimintatapoja ja juhlimme onnistumisia mutta myös saamiamme oppitunteja asian ansaitsemalla tavalla.

Olemme kannattavasti kasvava yritys, jossa tehdään valtakunnallisestikin todella merkityksellistä työtä. Meillä pääset vaikuttamaan yrityksen toiminnan kehittämiseen, ja jokaisella Clevryläisellä on mahdollisuus tavoitella myös Partner-nimitystä. Mainittakoon vielä se, että vaikka teemmekin töitä tosissaan, on meille todella tärkeää, että koti- ja työelämä kulkevat balanssissa.
Kiinnostaako sinua Clevryn tarina vielä tarkemmin? Lukaise meistä täältä!

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. Meille hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin.

Arvioimme prosessin ensimmäisessä vaiheessa kokonaiskuvaa hakemuksesi pohjalta ja olemme puhelimitse yhteydessä hakijoihin, jotka etenevät haastatteluvaiheisiin. Toinen haastatteluista tullaan käymään psykometristen arviointien läpikäynnin ja pehmeiden taitojesi kartoittamisen merkeissä. Rekrytoinnin edetessä sinulla on mahdollisuus tutustua sekä Clevryyn että tulevaan esihenkilöösi vielä paremmin.

Tule mukaan pehmeiden taitojen maailmaan!
Tuliko sinulle fiilis, että me voisimme sopia toisillemme? Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti nettisivujemme kautta! Kerrothan hakemuksessasi minkälaista askelta olet ottamassa seuraavaksi urallasi ja miten me voisimme yhdessä tätä matkaa tehdä. Viimeinen hakupäivä on 18.12.2022., mutta nopeus on valttia ja etenemme prosessissa heti potentiaalisten hakijoiden kanssa.

Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Recruitment Manager Siiri Länsmansiin (siiri.lansmans@clevry.com, +358404803091).

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen