Sales Coordinator

Haku voimassa: 8.12.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/159692/create/

Työsopimuksen tyyppi: kokoaikatyö, vakituinen
Sijainti: Helsinki
Haku-DL: 8.12.2022

Ketterä kasvuyritys Book Salon etsii yrittäjähenkistä ja kunnianhimoista Sales Coordinatoria tehostamaan asiakashankintaa!

Sales Coordinatorina olet tärkeä vahvistus myyntitiimiin ja vastaat erityisesti myyntiputken alkupäästä: prospektoinnista, liidien manageroinnista, asiakaskontaktoinnista puhelimitse, tapaamisten sopimisesta sekä muista myynnin tukitehtävistä. Pääset kehittämään erityisesti pitchaus- ja neuvottelutaitojasi, kun tavoitteenasi on sopia mahdollisimman paljon jatkotapaamisia. Mikäli intoa ja kiinnostusta löytyy, on tehtävässä mahdollisuus kehittää prospektointiprosessia ja vastata yhteistyöstä myös myynnin ulkoistetun kumppanin kanssa. Tulevaisuudessa myyntitiimien kasvaessa, voit halutessasi päästä vaikuttamaan tiimin kokoamiseen.

Saatat olla etsimämme Sales Coordinator, jos sinulta löytyy hieman aiempaa näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä ja sinulta löytyy paloa kehittyä siinä. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön, sekä avointa ja vuorovaikutteista työskentelyotetta. Olisi hienoa jos voisit työskennellä ensisijaisesti kokoaikaisesti, mutta myös esim. opintojen loppuvaiheesta johtuva tarve osa-aikaisuuteen on mahdollinen. Työtä voi tehdä täysin etänä ja halutessaan Book Salonin Helsingin Maria01 toimistolta käsin.

Toivomme sinun omaavan:
- Kykyä tehdä suorittavaa myyntityötä – myyntihenkisyys ja halu oppia ovat ensisijainen avain tehtävässä onnistumiseen
- Innostusta tehdä tavoitteellista ja oma-aloitteista työtä
- Kykyä ottaa laajoja kokonaisuuksia haltuun ja kiinnostusta kehittää myynnillisiä prosesseja
- Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aikaisempi kokemus ja näyttö myyntityöstä
- Aikaisempi kokemus CRM–järjestelmien käytöstä

Tarjoamme sinulle:
- Pohjapalkasta ja onnistumisista rakentuvan palkkiomallin (pohja 2000-2500€ + provisio)
- Joustavat työajat ja mahdollisuuden tehdä töitä sinulle sopivalla tavalla, täysin etänä tai viihtyisältä toimistolta
- Position, jossa pääset tekemään omalla tyylillä. Tehtävässä pätee “vapaus ja vastuu”-ajattelu eli pääset toimimaan hyvin itsenäisesti ja vapaasti, kun vain tulokset ovat kunnossa
- Mahdollisuuden vaikuttaa kasvuyrityksen tulevaisuuteen tärkeällä työlläsi kiinnostavan ja yrittäjävetoisen Saas tuotteen myynnin kautta
- Kiinnostuksesi mukaan mahdollisuuden kehittää myynnin prosesseja, toimia myynnin ulkoistetuille yhteistyökumppaneiden linkkinä, sekä osallistua tulevaisuuden tiimien suunnitteluun
- Työyhteisön ja tiimin, jossa onnistumisiin pääsemisessä tuetaan ja kannustetaan

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 8.12.2022 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/159692/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Book Salonin palvelukseen.

Book Salon:ista voit lukea lisää osoitteessa: https://pro.booksalon.fi/ . Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppulai(at)atalent.fi).

Book Salon on vuonna 2016 perustettu start-up yritys, jonka palvelu tarjoaa hius-, kauneus- ja hyvinvointialan yrittäjille kaikki työkalut menestyksekkään salonkiyrityksen pyörittämiseen. Book Salon on helppokäyttöinen palvelu jossa asiakas saa ajanvarauksen, kassan ja maksupäätteen samasta paikasta, yhdellä sopimuksella ja edulliseen hintaan. Palvelu on levinnyt jo laajalti Suomeen ja Pohjoismaihin.

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen