Sales Manager, kokoaikainen, Orbion Consulting Oy, Helsinki

Haku voimassa: 18.12.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://clevryfi.recman.no/job.php?job_id=305728#

Haluatko päästä kehittämään itseäsi myynnin ammattilaisena? Oletko kiinnostunut työskentelemään tietoliikenteen ja rakennusteollisuuden myynnin ja suunnittelupalveluiden parissa? Omaatko systemaattisen ja itseohjautuvan työskentelyotteen? Saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme sinua
Me Clevryllä etsimme Sales Manageria asiakasyrityksellemme Orbion Consulting Oy:lle Helsinkiin. Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävään työllistytään Orbion Consulting Oy:lle Clevryn kautta. Toivottu aloitus on mahdollisimman pian.

Tässä tehtävässä pääset myymään asiakkaille sisätilakuuluvuutta parantavia palveluita ja ratkaisuja. Vastaat uusasiakashankinnasta ja hoidat nykyisiä asiakkuuksia. Kontaktoit asiakkaita pääasiassa puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on systemaattinen ote oman työnsä suunnitteluun ja kyky toimia hyvin tiimissä. Toivoisimme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta myynnin työtehtävistä ja katsomme eduksi myös ymmärryksen rakennusteollisuudesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää itseohjautuvaa, tavoite- ja tuloskeskeistä asennetta.

Asiakasyritys
Orbion Consulting Oy on Suomen johtava Virve/2-5G-sisäantenniverkkojen toteutuspalveluiden, verkotetun infrastruktuurin ja langattomien radioverkkojen mittaus-, suunnittelu- ja konsultointipalveluihin sekä toteuttamiseen erikoistunut yritys. Heidän asiakkaitansa ovat mm. rakennusliikkeet, sähkö- ja teleurakoitsijat, suunnittelutoimistot, asunto- ja kiinteistöyhtiöt ja -sijoittajat. Orbion on yritys, joka toimii arvojensa mukaisesti, eivätkä he tee lupauksia, joita he eivät voi täyttää. Lue lisää: www.orbionconsulting.fi

Pääasialliset tehtävät
- Sisätilakuuluvuusmittauksien ja toteutuspalveluiden myynti
- Myyntityön suunnittelu, koordinointi ja palvelumarkkinointi
- Uusasiakashankinta ja nykyisten asiakkuuksien hoito
- Tarjouksien luominen

Odotamme sinulta
- Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kaupallinen)
- Aikaisempaa kokemusta myynnin tehtävistä, etenkin etämyynnistä
- Systemaattista, itseohjautuvaa ja pitkäjänteistä työskentelyotetta
- Hyviä tiimityöskentelytaitoja
- Kiinnostusta myyntityöskentelyä kohtaan ja tuloshakuisuutta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa
- Aikaisempi kokemus ja ymmärrys rakennusalalta katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle
- Mahdollisuutta kehittyä myynnin ammattilaisena mielekkään tuotteen parissa
- Nykyaikaiset työvälineet
- Yksilöllisen perehdytyksen
- Innostavan ja yhtenäisen työyhteisön

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 18.12.2022, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Suvi-Anna Salonen (suvi-anna.salonen(a)clevry.com). Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.


Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Sijainti: Helsinki

« Siirry takaisin avoimien työpaikkojen listaukseen